Τίμησαν με συγκινητικό τρόπο τον νεκρό οπαδό τους

Ανατριχίλα! Διαβάστε για την ομάδα της Σκωτίας που θέλησε να τιμήσει έναν από τους μεγαλύτερους φανς της ο οποίος έφυγε από τη ζωή με έναν άκρως ιδιαίτερο τρόπο (PHOTOS).

Τίμησαν με συγκινητικό τρόπο τον νεκρό οπαδό τους

Αυτό θα πει σεβασμός στους ανθρώπους που σε αγαπάνε και αφιέρωσαν τη ζωή τους για να μην είσα ποτέ μόνη. Η Airdrieonians, η οποία αγωνίζεται στην League One της Σκωτίας, αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη ενός εκ των πιο πιστών οπαδών της, βάζοντας τη φωτογραφία του στο μπροστινό μέρος της φανέλας στη θέση του χορηγού.

Ένας σύνδεσμος οπαδών της ομάδας (Airdrieonians Supporters' Trust) συμφώνησε να αναλάβει τη χορηγία του συλλόγου για το υπόλοιπο της σεζόν και όπως κατέστησαν σαφές "η εικόνα του θρυλικού Μαρκ Άλισον θα εμφανίζεται στην πολυαγαπημένη του φανέλα".

Τίμησαν με συγκινητικό τρόπο τον νεκρό οπαδό τους

Ο εν λόγω φίλος της ομάδας έφυγε από τη ζωή μέσα στο 2016, με τους οπαδούς να επιλέγουν να τον τιμήσουν μέσω της φανέλας ενώ όπως έγινε γνωστό προσέφεραν διαφημιστικό χώρο σε δύο τοπικές οργανώσεις που τον βοήθησαν ενώ έδινε την άνιση μάχη με τον καρκίνο

Υπέρ αυτής της πρωτοβουλίας τάχτηκε και η οικογένεια του Άλισον, με την αδερφή του Τζούλι να δηλώνει χαρακτηριστικά: "Νομίζω πως είναι υπέροχο, ο Μαρκ θα ήταν ενθουσιασμένος, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.

Εκπληκτικό... αλλά το άξιζε 100% κατά την ταπεινή μου γνώμη. Απλά εύχομαι να μπορούσε να ήταν εδώ για να το δει..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK