Τίμο Βέρνερ: Η Λειψία τον πούλησε στην Τσέλσι μετά τον πήρε πίσω και τώρα του κάνει απανωτά "χουνέρια"

Την πόρτα της εξόδου στον Τίμο Βέρνερ άνοιξε με δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής της Λειψίας, Ρούβεν Σρέντερ. Ποια τα δεδομένα με τον Γερμανό επιθετικό.

 Τίμο Βέρνερ: Η Λειψία τον πούλησε στην Τσέλσι μετά τον πήρε πίσω και τώρα του κάνει απανωτά "χουνέρια"
Ο Τίμο Βέρνερ με τη φανέλα της Λειψίας AP

Στην Λειψία επέστρεψε το καλοκαίρι του 2022 ο Τίμο Βέρνερ μετά την διετή θητεία του στην Premier League και την Τσέλσι, με την γερμανική ομάδα μάλιστα να βγάζει από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 20.000.000 ευρώ προκειμένου να τον κάνει δικό της.

Ο 27χρονος Γερμανός φορ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2026 αλλά τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει ξεκινήσει βασικός σε μόλις δύο αναμετρήσεις, παρά τις 13 του συμμετοχές, γεγονός που τον κάνει να εξετάζει τις επιλογές του αναφορικά με το μέλλον.

Για τον Βέρνερ μίλησε και ο αθλητικός διευθυντής της Λειψίας, Ρούβεν Σρέντερ, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως σε περίπτωση που ο Γερμανός δεν είναι ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής του τότε η πόρτα για να αποχωρήσει είναι ανοιχτή.

"...Αν ο Τίμο πιστεύει ότι θα ήθελε να κάνει κάτι άλλο, τότε θα προσαρμοστούμε σ' αυτό. Αυτή τη στιγμή είναι μέρος της ομάδας μας και πρέπει να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό στις θέσεις..."

Το προηγούμενο διάστημα έντονο ενδιαφέρον για τον Βέρνερ είχε εκδηλώσει η Νιούκαστλ, χωρίς όμως να ολοκληρωθεί το deal με την γερμανική ομάδα.

Θυμίζουμε πως η Λειψία είναι γεμάτη από αστέρια στη γραμμή κρούσης με τους Λουί Οπέντα και Μπένζαμιν Σέσκο να ξεχωρίζουν.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Τόσα χρήματα χρειάζονται οι μπλαουγκράνα για να κρατήσουν τους δύο Ζοάο

Ο Ντε Χέα ενώ περιμένει τον Τεν Χαχ διαπραγματεύεται την αγορά ισπανικής ομάδας

Έντρικ: Ο Βραζιλιάνος αποκάλυψε τις συνήθειές του και δείχνει πως έχει μπει για τα καλά στο κλίμα της Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK