Τιμωρία λόγω Τσετσένων αυτονομιστών

Με πρόστιμο ύψους 34940 δολαρίων τιμωρήθηκε η ρωσική Κούμπαν Κράζνονταρ λόγω της άρνησης της να ταξιδέψει στον Καύκασο και να αγωνιστεί με την Σπάρτακ Νάλτσικ στα πλαίσια του εγχώριου πρωταθλήματος της δεύτερης εθνικής

Τιμωρία λόγω Τσετσένων αυτονομιστών
Με πρόστιμο ύψους 34940 δολαρίων τιμωρήθηκε η ρωσική Κούμπαν Κράζνονταρ λόγω της άρνησης της να ταξιδέψει στον Καύκασο και να αγωνιστεί με την Σπάρτακ Νάλτσικ στα πλαίσια του εγχώριου πρωταθλήματος της δεύτερης εθνικής. Στην συγκεκριμένη περιοχή πριν από λίγες μέρες υπήρξε επίθεση από 100 ένοπλους Τσετσένους αυτονομιστές, οι οποίοι σκότωσαν εκατοντάδες αστυνομικούς και πολίτες.

« Δεν νομίζω ότι ήταν δυνατό να παιχθεί ποδόσφαιρο σε μια πόλη όπου υπάρχουν τανκς στους δρόμους και ειδικές δυνάμεις που δίνουν μάχη με τις αντίπαλες δυνάμεις », τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός διευθυντής της Κούμπαν, Μαξίμ Ρεμτσιούκοφ.

Η ρωσική ομοσπονδία κατοχύρωσε τον αγώνα στην Σπάρτακ Νάλτσικ με σκορ 3-0 καθώς, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Βίκτορ Μαρούσκακ, « οι αστυνομικές αρχές της πόλης μας είχαν διαβεβαιώσει πως θα υπήρχε απόλυτη ασφάλεια στο παιχνίδι και έτσι δεν είχαμε παρά να δώσουμε τη νίκη και τους βαθμούς στην Σπάρτακ ».

Η Κούμπαν την προηγούμενη εβδομάδα δικαιώθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία, όταν μετά το τέλος του αγώνα της με την Ντιναμό Μακχακάλα κατήγγειλε πως στο ημίχρονο δέχθηκαν επίθεση στη φυσούνα οι ποδοσφαιριστές της από παράγοντες της αντιπάλου. Ο πρόεδρος της Ντιναμό, Όσμαν Κάντιγιεφ, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό ενός χρόνου, η ομάδα θα αγωνιστεί τα επόμενα τέσσερα εντός έδρας ματς σε ουδέτερο γήπεδο και θα κληθεί να πληρώσει 350 δολάρια ενώ ο αγώνας με την Κούμπαν θα επαναληφθεί στις 30 Οκτωβρίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK