Την ΑΕΛ δεν θα την μπλέκεις στα παιχνίδια των μάνατζερς

Δυναμική η αντίδραση των "βυσσινί" στην ακατάσχετη μεταγραφολογία. "Θα πάρουμε αυτούς που θέλουμε, όχι χειρότερους".

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Ανακοίνωση - διάψευση όσων μεταγραφών τής χρεώνουν εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, γιατί δεν την ενδιαφέρει να "γεμίσει τις εφημερίδες και τα sites με διαφημιστικό - επικοινωνιακό υλικό". Ούτε ν' αποκτήσει ποδοσφαιριστές "χειρότερους απ' αυτούς που έχουμε για να γεμίσουμε πρωτοσέλιδα". Την απασχολεί μονάχα να συνεχίσει πάνω στο... τετράπτυχο που εφαρμόζει.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

" Το ΔΣ και οι προπονητές της ΠΑΕ ΑΕΛ διαβάζουμε καθημερινώς δημοσιεύματα περί δήθεν ενδιαφέροντος μας για διάφορους έλληνες και ξένους παίκτες.

Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική και είναι μία και μοναδική: Όλοι αυτοί οι παίκτες και πολλοί άλλοι μας προτείνονται καθημερινώς και το γεγονός ότι καμία από αυτές τις μεταγραφές δεν ολοκληρώθηκε έχει ιδαίτερη σημασία.

Τους ποδοσφαιριστές που θέλουμε τους κλείνουμε και τους ανακοινώνουμε εμείς, χωρίς προηγουμένως να έχουμε γεμίσει τις εφημερίδες και τα sites με διαφημιστικό - επικοινωνιακό υλικό, γιατί ουδόλως μας ενδιαφέρει.

Τα παιχνίδια των μάνατζερς και των ιδιοκτητών κάποιων ομάδων μας είναι αδιάφορα.

Δεν μας ενδιαφέρουν οι μεταγραφές καλοκαιριού. Μας ενδιαφέρουν μόνο οι παίκτες που το χειμώνα θα μας βοηθήσουν να κατακτήσουμε τους στόχους μας.

Τους παίκτες που θέλουμε θα τους πάρουμε. Δεν πρόκειται να πάρουμε παίκτες χειρότερους από αυτούς που έχουμε για να γεμίσουμε πρωτοσέλιδα είτε στη Λάρισα είτε στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Η ΑΕΛ έχει βρει το δρόμο της και αυτός είναι ένας και μοναδικός:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ - ΧΑΜΗΛΟ ΠΡΟΦΙΛ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ - ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ".

Μάλλον για όλα φταίνε οι μάνατζερς και οι δημοσιογράφοι...

News 24/7

24MEDIA NETWORK