Την άλλη εβδομάδα τελειώνει του Βαλβέρδε

Στις αρχές της άλλης εβδομάδας ξεκαθαρίζει το τοπίο με το θέμα της παράτασης της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Την άλλη εβδομάδα τελειώνει του Βαλβέρδε
Ο πρόεδρος της πειραϊκής ομάδας Σωκράτης Κόκκαλης θα επιστρέψει στην Ελλάδα από τις Μαλδίβες την Παρασκευή το βράδυ, η, το αργότερο το Σάββατο. Θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από την τηλεόραση τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά και από τις αρχές της άλλης εβδομάδας θα πρέπει να περιμένουμε το ραντεβού του προέδρου της πειραϊκής ομάδας με τον Ισπανό προπονητή.

Ραντεβού δεν έχει κλεισθεί αλλά από την στιγμή που στον Ολυμπιακό θέλουν να τελειώσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα αυτή την εκκρεμότητα, αυτονόητο είναι ότι δεν θα γίνει σήριαλ το θέμα. Τουλάχιστον αυτή είναι η πρόθεση της διοίκησης της πειραϊκής ομάδας. Το στοιχείο που κάνει τους ανθρώπους της πειραϊκής ομάδας αισιόδοξους για την κατάληξη αυτής της υπόθεσης έχει να κάνει με την προεργασία που έχει γίνει. Ο Σωκράτης Κόκκαλης και ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχουν μιλήσει για την παράταση της συνεργασίας τους και διαπιστώθηκε ότι το κλίμα είναι θετικό και από την πλευρά του Ισπανού τεχνικού.

Από πλευράς διοίκησης έπεσε στο τραπέζι ως κίνητρο η καλή πορεία στο τσάμπιονς λιγκ ενώ για το οικονομικό δεν υπάρχει θέμα από την στιγμή που τα λεφτά που παίρνει ο Ισπανός τεχνικός είναι πολύ καλά. Εξελίξεις λοιπόν από την άλλη εβδομάδα . Αυτονόητο είναι ότι θα συζητηθεί και το ενδεχόμενο της ενίσχυσης της ομάδας. Αυτή την στιγμή δείχνει ως το πλέον πιθανό να μην γίνουν μεταγραφές αλλά πάντα υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο ενίσχυσης της ομάδας με ένα αμυντικό χαφ. Ο Τετέι της Ρόζενμποργκ έχει τις περισσότερες πιθανότητες…

News 24/7

24MEDIA NETWORK