Την ατάκα του Κουρμπέλη δεν την ακούς εύκολα από παίκτη

Ο Παναθηναϊκός δέχτηκε ένα ισχυρό στραπάτσο από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν είχε πρόβλημα να μιλήσει με σκληρά λόγια για την ίδια του την ομάδα!

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

"Ξεκίνησε το ματς, δεν έγινε κάποιο λάθος, βρέθηκε ένας παίκτης του ΠΑΟΚ έξω από την περιοχή μας και πέτυχε ένα γκολ που μπαίνει μια στο τόσο. Στη συνέχεια βρήκαμε τα πατήματα μας, αλλάξαμε τη μπάλα, είχαμε τον έλεγχο αλλά δεν απειλούσαμε

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους τρώμε ένα γκολ που δεν το δέχεται ούτε ομάδα τοπικού (σ.σ. ο Πέλκας ξεκίνησε την προσπάθειά του παίρνοντας τη μπάλα μετά από εκτέλεση πλαγίου άουτ) και μετά το 2-0 ήρθε η κατάρρευση για εμάς. Ο ΠΑΟΚ πήρε ψυχολογία και έγινε αυτό που έγινε στη συνέχεια", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της Nova ο αρχηγός των "πρασίνων", και συνέχισε με ανάλογη διάθεση αυτοκριτικής:

"Καταρχάς να πω ότι δεν διώχνουμε τις ευθύνες από πάνω μας. Φταίμε και όλοι πρέπει να δούμε σε τι φταίμε για να καλυτερέψουμε πράγματα. Θέλει σκληρή δουλειά στη συνέχεια, πως θα εξελιχθεί η νέα χρονιά, τι βήματα θα γίνουν από εδώ και στο εξής. Έχουμε ένα παιχνίδι στην Ξάνθη που είναι τελικός για εμάς".

Όταν βέβαια του έγινε ερώτηση για το αν φοβάται για αγωνιστικό υποβιβασμό της ομάδας, ήταν κατηγορηματικός: "Όχι, κανένα φόβο δεν έχω. Πιστεύω δεν έπρεπε καν να γίνει αυτή η ερώτηση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK