Την... έκανε ο Ελευθεριάδης, κατηγορώντας Μελισσανίδη

Πώς δικαιολογεί την απόσυρσή του από τις αρχαιρεσίες στην ΕΠΟ ο Δημήτρης Ελευθεριάδης.

Την... έκανε ο Ελευθεριάδης, κατηγορώντας Μελισσανίδη

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ελευθεριάδη στον ARENA FM επιβεβαίωσαν την πληροφορία πως δεν θα κατέλθει στις εκλογές της ΕΠΟ, ως το αντίπαλον δέος του Γραμμένου.

Ο ποδοσφαιροπαράγοντας από την Πιερία που είχε πάρει το δαχτυλίδι της διαδοχής από τον Γιώργο Γκιρτζίκη (και υποστηριζόταν ως υποψήφιος από τον Ολυμπιακό) είτε γιατί αντιλήφθηκε πως θα χάσει είτε για τους λόγους που επικαλείται, πήρε την απόφαση ν' αποσυρθεί.

Κατηγόρησε μάλιστα τους αντιπάλους του για το γεγονός πως " θέλουν την ΕΠΟ μόνο για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο".

Ο ίδιος αντιθέτως ήθελε " οι Ενώσεις να είναι ενωμένες, να υπάρχει συναίνεση και να δουν το ερασιτεχνικό", συμπληρώνοντας πως "ευχαριστώ δεν θα πάρω, δεν κατεβαίνω για την ΕΠΟ. Έχω μάθει να περπατάω με ψηλά το κεφάλι. Ήμουν πάντα και είμαι αυτόνομος".

Ακόμη πιο σκληρές εκφράσεις χρησιμοποίησε στη συνέχεια, υποστηρίζοντας αηδιασμένος ότι " ο Θεός τους είναι μόνο το χρήμα. Ο κ. Μαρινάκης ήταν ο μόνος που ήταν συναινετικός. Όταν με πρότεινε ο κ. Γκιρτζίκης πήρα τον κ. Γραμμένο να βρεθούμε. Η δική μου θέση ήταν ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι ενωμένο. Μόνο έτσι θα μπορούσαμε να είχαμε ένα σωστό ελληνικό ποδόσφαιρο και να κάνουμε βήματα προόδου. Τις εκλογές θα τις έπαιρνα τον Οκτώβριο. Ο Μελισσανίδης έβαλε τον Μητρόπουλο για να κάνει ασφαλιστικά μέτρα ώστε μην χάσει τις εκλογές. Γιατί δεν έγιναν τότε οι εκλογές. Γιατί τους φόρτωσαν όλους αυτούς που παίρνουν μισθούς ως προσωρινή επιτροπή στην ΕΠΟ, την στιγμή που οι Ενώσεις δεν παίρνουν φράγκο".

Ο Δημήτρης Ελευθεριάδης λοιπόν, επέλεξε την αποχώρηση από την διεκδίκηση της προεδρίας της ΕΠΟ υποστηρίζοντας ότι "αηδίασα με αυτά που είδα" αλλά δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι έκανε την κίνηση αυτή βλέποντας ότι η παράταξη του Ευάγγελου Γραμμένου έχει την πλειοψηφία των Ενώσεων με το μέρος του και ότι οι εκλογές της ΕΠΟ είναι χαμένες από χέρι, όταν διεξαχθούν.

Μάλιστα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα της Κατερίνης "Ανατολικός Όλυμπος" δεν θα είναι τελικά, υποψήφιος ούτε στις εκλογές της ΕΠΣ Πιερίας στις 20 Μαρτίου. Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην περιοχή, υποστηρίζουν ότι ο αντίπαλος του Ι. Συμεωνίδης, που φέρεται να έχει την στήριξη του ΠΑΟΚ, είχε στο πλευρό του 40 από τα 58 σωματεία της και θα κέρδιζε τις εκλογές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK