Την... έπεσε σε δημοσιογράφο η αδερφή του Μέσι!

Δεν είναι μόνο οι παίκτες της εθνικής Αργεντινής που τα έβαλαν με τον Τύπο της χώρας αλλά και η αδερφή του Λιονέλ Μέσι, που επιτέθηκε λεκτικά σε δημοσιογράφο (VIDEO)!

Την... έπεσε σε δημοσιογράφο η αδερφή του Μέσι!

Μόνο ειδυλλιακή δεν θεωρείται αυτή τη στιγμή η κατάσταση στο στρατόπεδο της Αργεντινής, με τους άσους της "αλμπισελέστε" να ανακοινώνουν μάλιστα πως προχωρούν από εδώ και πέρα σε εμπάργκο μετά από "προκλητικό δημοσίευμα εις βάρος του Άνχελ Ντι Μαρία".

Την... έπεσε σε δημοσιογράφο η αδερφή του Μέσι!

Πέρα όμως από τον Μέσι και τους άλλους άσους του Μπάουσα, φουλ επίθεση κατά των ΜΜΕ παίζει και η Μαρία Σολ Μέσι, αδερφή του Λιονέλ, η οποία μετά το 3-0 εις βάρος της Κολομβίας άδραξε την ευκαιρία και ξεσπάθωσε κατά του Μάρτιν Λίμπερμαν, δημοσιογράφου που έχει ασκήσει απίστευτη κριτική κατά του "Pulga" τους τελευταίους μήνες.

"Ελπίζω ο Λίμπερμαν να το βλέπει τώρα στην τηλεόραση", έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter, με τον διάσημο άνκορμαν να διαβάζει μάλιστα το σχόλιό της on air και να απαντάει ως εξής:

Την... έπεσε σε δημοσιογράφο η αδερφή του Μέσι!

"Εάν ήμουν αδερφή του Μέσι θα είχα θυμώσει και εγώ. Είναι σίγουρο αυτό γιατί και η δική μου αδερφή, η Ρομίνα, νευριάζει με όσους λένε άσχημα πράγματα για μένα.

Όπως λέω πάντα, ούτε απαντώ ούτε τσακώνομαι με γυναίκες, ειδικά για το ποδόσφαιρο. Στέλνω ένα φιλί και σεβασμό στην Μαρία Σολ.

Γράψε ό,τι θέλεις αν και καταλαβαίνω απόλυτα ότι αυτό που κάνεις είναι να υπερασπίζεσαι τον αδερφό σου. Θα έκανα το ίδιο με την αδερφή μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK