Την γλίτωσε ο Μάντσον και ο... Ατρόμητος

Άπαντες στον Ατρόμητο ανησύχησαν στον τραυματισμό του Νασιμέντο Μάντσον, μιας και πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας. Ωστόσο η μαγνητική του ήταν καθαρή.

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Ατρομήτου: Ε υχάριστα νέα έφτασαν το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος σχετικά με την κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή μας Νασιμέντο Μάντσον.

Ο Μάντσον ένιωσε ενοχλήσεις στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και αρχικές ανησυχίες για ρήξη χιαστού δεν επιβεβαιώθηκαν έπειτα από την μαγνητική που υποβλήθηκε ο παίκτης.

Η εξέταση βγήκε καθαρή με τον χρόνο επιστροφής του παίκτη στην ενεργό δράση να υπολογίζεται μεταξύ της μιας βδομάδας και τους ενός μήνα.

Ο Μάντσον αύριο Τρίτη θα ακολουθήσει αποθεραπεία στο Spa και την πισίνα του προπονητικού κέντρου και το απόγευμα θα εξεταστεί και πάλι από τον γιατρό της ομάδας κύριο Πισκοπάκη.

Ο Βραζιλιάνος συμπλήρωσε κάρτες στο παιχνίδι με τον Αστέρα και θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο επερχόμενο ματς της Δευτέρας με την ΑΕΚ.

*Ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Τσατσόπουλος παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού για 1 έτος στην Καλαμάτα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK