Την Κέρκυρα έπιασε στο στόμα του ο Αλέξης Κούγιας

Πολλά και όχι κολακευτικά είπε για την Κέρκυρα, χωρίς να την κατονομάσει, ο Αλέξης Κούγιας.

Την Κέρκυρα έπιασε στο στόμα του ο Αλέξης Κούγιας

Ο Αλέξης Κούγιας έχει συγκεκριμένα μέτωπα ανοικτά. Ένα είναι με τον Πλατανιά και ένα άλλο με την Κέρκυρα. Μάλιστα μετά το εις βάρος της 4-0 στη Βέροια και το 1-0 της ΑΕΛ επί του Παναιτωλικού δήλωσε ντροπιασμένος για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

" Αυτό που θέλω να πω και με έχει στενοχωρήσει πιο πολύ είναι ότι η ΑΕΛ δίνει ένα πολυμέτωπο αγώνα απέναντι σε ομάδες που δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΑΕΛ δεν θα γίνει ποτέ, όσο εγώ είμαι αυτός που εγγυάται τη λειτουργία της, ούτε η ομάδα της πεντάρας στην έδρα της ούτε η ομάδα της τεσσάρας εκτός έδρας με 1.35 απόδοση, ούτε η ομάδα που θα κλειδώνονται τα παιχνίδια της τρεις ώρες πριν, όπως όλα αυτά τα χρόνια.

Μιλάω για μια ομάδα που έχει πραγματικό ιδιοκτήτη έναν Λιμπάντζη, που όλοι ξέρουμε ποια είναι η πραγματική προσωπικότητά του και τι έχει γίνει τα προηγούμενα χρόνια κι έχει κι έναν προπονητή που πρέπει να ντρέπεται.

Από τη Λάρισα θα ξεκινήσει η μεγάλη άνοδος του ελληνικού ποδοσφαίρου, από τις ομάδες της περιφέρειας. Εύχομαι να ανέβουν ιστορικές ομάδες από τη Stoiximan.gr Football League και να μην έχουμε τα ίδια με τις ομαδοποιήσεις και τα στημένα παιχνίδια του τελευταίου δεκαλέπτου των over. Είναι ντροπή αυτό που γίνεται και το λέω ως Αλέξης Κούγιας, με ό,τι σημαίνει αυτό για την επαγγελματική, προσωπική, οικογενειακή διαδρομή μου και την ποδοσφαιρική μου ζωή. Είναι ντροπή.

Δεν μπορεί παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος (να κλειδώνονται), δεν είμαστε στην περίοδο της παντοδυναμίας του 2008-09, που ήταν κλειδωμένα τα 3/4 των παιχνιδιών της Β' Εθνικής. Είμαστε σε άλλη περίοδο. Γι' αυτό έχουμε εξευτελιστεί κι έχουν έρθει στην Ελλάδα - λες και είμαστε η χώρα χωρίς ποδοσφαιρική αξιοπρέπεια - να μας διαφεντεύουν με επιτροπές. Πρέπει όλοι να αφυπνισθούν και να τελειώνουμε".

24MEDIA NETWORK