ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την Κυριακή το απόγευμα έρχεται ο Κοντρέρας

Την Κυριακή (29/6) στις 19:10 το απόγευμα είναι προγραμματισμένο να φτάσει στο αεροδρόμιο Μακεδονία ο Πάμπλο Κοντρέρας και αναμένεται να του επιφυλάξουν θερμή υποδοχή οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ.

Την Κυριακή το απόγευμα έρχεται ο Κοντρέρας
Ο 30χρονος Χιλιανός διεθνής στόπερ τη Δευτέρα θα υπογράψει το διετές συμβόλαιό του και θα είναι κανονικά παρών στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά την ερχόμενη Τετάρτη το απόγευμα στην Τούμπα.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να έρθει και ο 22χρονος Πορτογάλος αριστερός μέρος Βιερίνια για να υπογράψει το μονοετές συμβόλαιό του. Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει προφορικά με την Πόρτο για τον δανεισμό του.

Απομένει η απόκτηση ενός σέντερ φορ και ενός αμυντικού χαφ για να τελειώσουν οι μεταγραφές, καθώς αποφασίσθηκε να μην αποκτηθεί αριστερό μπακ και να δοθεί εμπιστοσύνη στον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.

Την Πέμπτη (26/6) πληρώθηκαν ληξιπρόθεσμες δόσεις προς τους Χάγκαν, Ουντέζε, Καραγεωργίου, ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς, Βαγιάτα, Κουτσόπουλο, Χασιώτη Αναστασιάδη και Παράσχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK