Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει ο Μεσσηνιακός

Μεγάλη εκτός έδρας επιτυχία για τον Μεσσηνιακό. Η ομάδα του Εντουάρντο Αμορίν ξεπέρασε το εμπόδιο του Λήλα Βασιλικού με 3-1, στο μεγάλο ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής του Νότιου Ομίλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει ο Μεσσηνιακός
Μεγάλη εκτός έδρας επιτυχία για τον Μεσσηνιακό. Η ομάδα του Εντουάρντο Αμορίν ξεπέρασε το εμπόδιο του Λήλα Βασιλικού με 3-1, στο μεγάλο ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής του Νότιου Ομίλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας. Με μεγάλο πρωταγωνιστική τον Αραούζο που πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας ο Μεσσηνιακός βρίσκεται πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας εκμεταλλευόμενος και την ισοπαλία του Αστέρα Τρίπολης με τον Εθνικό.

Ο σύλλογος της Πελλοπονήσου δεν κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας του Εθνικού με την ομάδα του Πειραιά να αποσπάει την λευκή ισοπαλία. Στη Ρόδο ο Διαγόρας γνώρισε οδυνηρή ήττα από τον Βύζαντα Μεγάρων με 1-0. Ο Λαμπούκας στο τρίτο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Τα αποτελέσματα:

Αχαϊκή–Άγιος Δημήτριος 2-0
Θύελλα Πατρών–Απόλλων Σμύρνης 2-0
Παναιτωλικός–Ρόδος 1-1
Λήλας Βασιλικού–Μεσσηνιακός 1-3
Κερατσίνι–Ατσαλένιος 1-4
Αστέρας Τρίπολης–Εθνικός 0-0
Διαγόρας–Βύζας Μεγάρων 0-1
Αιολικός–Ιωνία 2000 4-1
ΡΕΠΟ: Αχαρναϊκός







Εύκολη αποστολή είχαν ο Ατσαλένιος και ο Αιολικός. Ο Ατσαλένιος επικράτησε με 4-1 εκτός έδρας του Κερατσινίου, ενώ η ομάδα του Πέτρου Μίχου νίκησε με το ίδιο σκορ την Ιωνία Χανίων. Στην Πάτρα η Θύελλα νίκησε τον Απόλλωνα με 2-0, ενώ με το ίδο αποτέλεσμα επικράτησε και η Αχαϊκή του Αγίου Δημητρίου.

Η Ρόδος δεν κατάφερε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, παραχωρώντας ισοπαλία στον Παναιτωλικό, ο οποίος με τη σειρά του έχασε μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει στην κορυφή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK