Την... πλήρωσε και ο Ντεμέλ του Αμβούργου

Ο διαπληκτισμός που είχαν μετά το τέλος του μεταξύ τους σαββατιάτικου αγώνα οι παίκτες του Αμβούργου και της Βολφσμπουργκ δεν έμεινε ατιμώρητος από τη γερμανική ομοσπονδία.

Την... πλήρωσε και ο Ντεμέλ του Αμβούργου
Ο διαπληκτισμός που είχαν μετά το τέλος του μεταξύ τους σαββατιάτικου αγώνα οι παίκτες του Αμβούργου και της Βολφσμπουργκ δεν έμεινε ατιμώρητος από τη γερμανική ομοσπονδία. Μετά τον αποκλεισμό τριών και δύο αγωνιστικών αντίστοιχα που επιβλήθηκε στους Φαν ντερ Φάαρτ (Αμβούργο) και Μάικ Φραντζ (Βόλφσμπουργκ), τη… νύφη πλήρωσε και ο Γκάι Ντεμέλ, ο οποίος εκτός φάσης γρονθοκόπησε αντίπαλό του χωρίς να γίνει αντιληπτός από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Με βάση ωστόσο τον τηλεοπτικό φακό, ο οποίος αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα, ο μέσος του Αμβούργου δικάστηκε από την πειθαρχική επιτροπή και θα αναγκαστεί να παρακολουθήσει τις επόμενες τέσσερις αναμετρήσεις της ομάδας από την κερκίδα.

Από εκεί και πέρα χωρίς το Ναοχίρο Τακαχάρα θα παραταχθεί ο γερμανικός σύλλογος στη μεθαυριανή αναμέτρησή του με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας για την 1η ημέρα των ομίλων του Κυπέλλου UEFA. Ο Ιάπωνας στράικερ ταλαιπωρείται από ίωση κι έτσι τη θέση του στην αποστολή θα πάρει ο νεαρός Μουσταφά Κουτσούκοβιτς. Επίσης, η γερμανική ομάδα θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου Καλίντ Μπουλαρούζ και του τραυματία Μπάστιαν Ράινχαρτ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK