Την προστασία της Αστυνομίας ζήτησε ο Νικολαϊδης

Προστασία από την Αστυνομία ζήτησε ο Ντέμης Νικολαϊδης μετά από συνάντηση που είχε την προηγούμενη Παρασκευή με τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως Γιώργο Βουλγαράκη. Ενα αίτημα που έγινε αποδεκτό.

Την προστασία της Αστυνομίας ζήτησε ο Νικολαϊδης
Αν και όλα έδειχναν πως οι αντιπαραθέσεις ανάμεσα στον Ντέμη Νικολαϊδη και κάποιους ανθρώπους που τον αντιμάχονται είχαν σταματήσει, κάτι τέτοιο μάλλον ήταν φαινομενικό.

Δεν εξηγείται αλλιώς η επίσκεψη του προέδρου της ΑΕΚ στο γραφείο του υπουργού Δημοσίας Τάξεως, Γιώργου Βουλγαράκη, την προηγούμενη Παρασκευή. Εκεί, ο Ντέμης Νικολαίδης ζήτησε από τον υπουργό άνδρα της Αστυνομίας για την ασφάλειά του, αφού υποστήριξε ότι δέχεται απειλές για τη ζωή της δικής του και της οικογένειάς του είτε μέσω τηλεφωνημάτων, είτε μέσω φέιγ βολάν.

Μέχρι τώρα –και μετά το επεισόδιο με τον Μάκη Ψωμιάδη τον Φεβρουάριο του 2003- ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ είχε μόνο ιδιωτική ασφάλεια, άρα η αναζήτηση συνδρομής από τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως δείχνει ότι η κατάσταση κρύβει πλέον αρκετές δυσκολίες σε ότι αφορά τον ίδιο και τους δικούς του ανθρώπους.
Η συνάντηση με τον κ.Βουλγαράκη ήταν η τελευταία πράξη του έργου, αφού ο αστυνομικός που ζήτησε ο Νικολαϊδης έχει ήδη αποσπαστεί στην φρουρά του προέδρου της ΑΕΚ. Απλώς χρειαζόταν και η τυπική έγκριση από τον υπουργό.

Υπενθυμίζουμε πως την περίοδο των εκλογών της Ερασιτεχνικής, άγνωστοι είχαν περάσει έξω από το σπίτι του Νικολαϊδη βρίζοντας τον. Ωστόσο ο ίδιος δεν θέλησε να δώσει συνέχεια, χαρακτηρίζοντας το περιστατικό μεμονωμένο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK