Την συμβουλή του Μπουφόν δεν θα την ξεχάσει ποτέ ο Ντοναρούμα

Μετά τον θρίαμβο της Γιουβέντους κόντρα στη Μίλαν, ο Ντοναρούμα ήταν απαρηγόρητος, ο Μπουφόν έσπευσε να τον παρηγορήσει και του... πέταξε μία φράση που ο μικρός θα τη θυμάται σε όλη του τη ζωή.

AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma walks past the trophy after the Italian Cup final soccer match between Juventus and AC Milan, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, May 9, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)
AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma walks past the trophy after the Italian Cup final soccer match between Juventus and AC Milan, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, May 9, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP IMAGE

Η Γιουβέντους ξέσπασε πάνω στη Μίλαν, νικώντας τη με το ευρύ 4-0 και κατέκτησε το 13ο Κύπελλο Ιταλίας στην ιστορία της. Τρομερό στιγμιότυπο του αγώνα όμως ήταν μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο απαρηγόρητος Τζανλουίτζι Ντοναρούμα που δέχτηκε τη "πατρική" αγκαλιά του Τζίτζι Μπουφόν.

Ωστόσο, ο τερματοφύλακας των "μπιανκονέρι" δεν έμεινε εκεί, λέγοντας κάτι στον νεαρό πορτιέρε που δεν μπόρεσε να καταγραφεί στον ήχο του φακού.

Σύμφωνα όμως με το ιταλικό CalcioNews24, ο 40χρονος θέλησε να "ελαφρύνει" τη θέση του 19χρονου για τα λάθη που έκανε στο ματς, δίνοντας του μια συμβουλή που τη λες και... ατάκα. Συγκεκριμένα του είπε: " Έχεις ακόμα 20 χρόνια μπροστά σου".

Φυσικά, η συγκεκριμένη φράση αναφερόταν στο νεαρό της ηλικίας του Ντοναρούμα, ο οποίος έχει ακόμα μια πολυετή καριέρα να καταγράψει και όπως είναι λογικό, τα λόγια του Μπουφόν θα του μείνουν... ενθύμιο για μία ολόκληρη ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK