Την Τρίτη η κλήρωση, την Κυριακή η σέντρα

Το σήριαλ της έναρξης των Play off και Play out ολοκληρώνεται. Μετά και τις απολογίες της Δευτέρας (20/4) δεν υπάρχουν άλλες εκκρεμότητες και ως εκ τούτου η κλήρωση για τα μίνι πρωταθλήματα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (21/4, 15:30), όπως ενημέρωσε επίσημα η Football League.

Την Τρίτη η κλήρωση, την Κυριακή η σέντρα

Μετά και το τέλος των απολογιών της Δευτέρας (20/4), δεν υπάρχει κάποια άλλη εκκρεμότητα κι έτσι το σήριαλ της κλήρωσης και της σέντρας των μίνι πρωταθλημάτων της Football League ολοκληρώνεται.

Όπως ενημέρωση η διοργανώτρια αρχή με ανακοίνωσή της, την Τρίτη (21/4) θα γίνει η επικύρωση τις βαθμολογίας και στις 15:30 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των Play off και Play out. Όσον αφορά την σέντρα, αυτή είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή (26/4).

Όλα τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής σε Play off και Play out αναμένεται να διεξαχθούν την ίδια ημέρα, ενώ αυτά των Playout θα γίνουν και την ίδια ώρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Football League: "Ο Πρόεδρος της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ κ. Σπ. Καλογιάννης και το Αγωνιστικό Τμήμα, την Τρίτη 21-04-2015, θα επικυρώσουν το βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ του 1ου και του 2ου Ομίλου της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2014 – 2015, υπό τους όρους και προϋποθέσεις που έθεσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης στις 02-04-2015.

Εν συνεχεία θα προβούν στην κλήρωση των αγώνων κατάταξης για προβιβασμό ( play off ) και υποβιβασμό ( play out ) των ομάδων.

Η κλήρωση θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου της FOOTBALL LEAGUE και ώρα 15:30".

News 24/7

24MEDIA NETWORK