Την Τρίτη η προσφυγή του Τελάντερ!

Η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης του Δανού στόπερ κατά του Παναθηναϊκού, οι δύο άκαρπες επαφές των δύο πλευρών για εξωδικαστικό συμβιβασμό και η τελευταία προσπάθεια (εσωτερικής) λύσης την προσεχή Δευτέρα 31/7. Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
telander EUROKINISSI SPORTS

Στο… άψε-σβήσε ορίστηκε η εκδίκαση της προσφυγής που κατέθεσε η πλευρά του Ράσμους Τελάντερ κατά του Παναθηναϊκού, ζητώντας εκτός από την «ελευθερία» του και το ποσό των 510.000 ευρώ, που αντιστοιχούν σε οφειλόμενα (της περσινής περιόδου) 200.000 ευρώ, συν -σχεδόν- όλο το συμβόλαιο της σεζόν 2017-18.

Η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ όρισε την υπόθεση του Δανού στόπερ για την προσεχή Τρίτη (1/8) στις 4 μ.μ. και πλέον ο χρόνος για βρεθεί μία συμβιβαστική λύση ανάμεσα στους «πράσινους» και την πλευρά του ποδοσφαιριστή, είναι ασφυκτικά περιορισμένος.

Τόσο την Πέμπτη (27/7), όσο και την Παρασκευή (28/7) υπήρξαν επικοινωνίες του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Αγησίλαου Τουμαζάτου με τον δικηγόρο του Τελάντερ, ωστόσο δεν σημειώθηκε σημαντική πρόοδος στη διαπραγμάτευση, αφού το "τριφύλλι" (προς το παρόν) δεν προσεγγίζει τις 200.000 ευρώ που αξιώνει η πλευρά του Δανού απ’ το συμβόλαιο της εφετινής σεζόν (ξέχωρα απ’ τις 200.000 ευρώ των οφειλομένων).

Τη Δευτέρα θα γίνει ακόμη μία επαφή, μήπως οδηγηθούν οι δύο πλευρές σε εξωδικαστικό συμβιβασμό. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να πληρώσει όλο το ποσό προς τον 26χρονο στόπερ, αφού θεωρείται σχεδόν… βέβαιο πως θα κερδίσει την υπόθεση σε πρώτο βαθμό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK