Την Τρίτη ο Αμορόζο, τέλος ο Ρένταν
Μεγάλες πιένες θα γνωρίσει το αεροδρόμιο "Μακεδονία" την Τρίτη (15/1). Ο Μάρσιο Αμορόζο, η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του Αρη, θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη στις 18:00 το απόγευμα και όπως γίνεται εύκολα κατανοητό θα τύχει της υποδοχής που του αναλογεί από τους φιλάθλους του συλλόγου.
Μάρσιο
Αμορόζο, η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του
Αρη, θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη στις 18:00 το απόγευμα και όπως γίνεται εύκολα κατανοητό θα τύχει της υποδοχής που του αναλογεί από τους φιλάθλους του συλλόγου.
Η άφιξή του ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή, ωστόσο για να τακτοποιήσει κάποια προσωπικά πράγματα στην πατρίδα του τη Βραζιλία, ο Αμορόζο ενημέρωσε ότι θα έρθει στη χώρα μας την Τρίτη.
Ενας έτερος μεταγραφικός στόχος της ομάδας, ο Ιβάν Ρένταν, δεν πρόκειται να αποκτηθεί από τον Αρη. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς γνωστοποίησε ότι πιστεύει πολύ στον Θανάση Παπάζογλου, του οποίο η αποθεραπεία βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο κι έτσι η απόκτηση του Ολλανδού επιθετικού κρίθηκε περιττή.
Τέλος, ο Σέρβος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανιώνιο, στην οποία βρίσκεται τόσο ο Κώστας Νεμπεγλέρας που εξέτισε την ποινή του, όσο και ο Τάσος Κυριάκος που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.
Η αποστολή του Αρη: Χαλκιάς, Κέλεμεν, Νέτο, Αουρέλιο, Γιάχιτς, Ρονάλντο, Νεμπεγλέρας, Πρίττας, Σιστόν, Ιβιτς, Κυριάκος, Κάλβο, Φελίπε, Χαβίτο, Βανγκέλι, Καράμπελας, Κόκε, Γκουγκουλιάς
Οι τιμές των νέων εισιτηρίων διαρκείας
“Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει τις τιμές για τα νέα εισιτήρια διαρκείας, που τέθηκαν σήμερα σε κυκλοφορία και περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος (οκτώ αγώνες) και τους αγώνες Κυπέλλου.
Αναλυτικά οι τιμές:
Στις Θύρες 1 και 3 κοστίζουν 80 ευρώ
Στη Θύρα 2 κοστίζουν 160 ευρώ
Στη Θύρα 9 κοστίζουν 215 ευρώ
Στη Θύρα 7 (επισήμων) κοστίζουν 400 ευρώ
Στη Θύρα VIPS κοστίζουν 1000 ευρώ
Τα εισιτήρια διαρκείας πωλούνται από το ARIS MEGASTORE. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310 313490″.