Τινάζει την μπάνκα για Τζόελ Κάμπελ!

"Χρυσή"-πρόταση που ξεπερνά τα 6 εκατομμύρια ευρώ "σπρώχνει" ο Ολυμπιακός στην Άρσεναλ για να κάνει δικό του τον αριστεροπόδαρο ζογκλέρ. Η προσφορά είναι μεγαλύτερη και από τα χρήματα που δόθηκαν στην Ατλέτικο για τον Ρομπέρτο…

Τινάζει την μπάνκα για Τζόελ Κάμπελ!

Μήνες τώρα η διοίκηση του Ολυμπιακού "πρεσάρει" την Άρσεναλ και τον Αρσέν Βενγκέρ για να κρατήσει στον Πειραιά τον Τζόελ Κάμπελ. Τον μικρό ήρωα της Κόστα Ρίκα, το όνομα του οποίου έγινε ήδη τραγούδι στην πατρίδα του μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση στην επιβλητική νίκη επί της Ουρουγουάης με 3-1.

Το υπέροχο γκολ, η ασίστ-ζωγραφιά, τα σουτ-οβίδες από 30 και 40 μέτρα, οι ντρίπλες-ζωγραφιές και οι αέρινες κινήσεις του πιτσιρικά επιθετικού ανάγκασαν τον Αλσατό τεχνικό των "κανονιέρηδων" να δηλώσει πως θα τον συμπεριλάβει στο ρόστερ της επόμενης σεζόν, ωστόσο, ο Ολυμπιακός… αντιστέκεται και επιμένει!

Υπέρβαση

Σύμφωνα με τα νεότερα επί του θέματος, οι "ερυθρόλευκοι" σκοπεύουν να κάνουν τη δική τους υπέρβαση για να κρατήσουν τον αριστεροπόδαρο ζογκλέρ. Πηγές της διοίκησης παραδέχονται ότι η πρόταση προς το σύλλογο του Λονδίνου, προκειμένου να αγοράσουν τον Κάμπελ ξεπερνά τα 6 εκατομμύρια ευρώ!

Με άλλα λόγια, οι πρωταθλητές Ελλάδας "σπρώχνουν" στα πόδια του Τζόελ και της Άρσεναλ ένα ποσό μεγαλύτερο ακόμη και από εκείνο που διέθεσαν πριν από μερικούς μήνες για να "δέσουν" στον Πειραιά τον "φύλακα-άγγελο" της εστίας Ρομπέρτο Χιμένεθ.

Γνωρίζουν ότι η προσπάθειά τους δεν έχει πολλές πιθανότητες να στεφθεί με επιτυχία, καθώς είναι μάλλον σίγουρο ότι οι Λονδρέζοι όχι απλά δεν πρόκειται να "πέσουν" από τα 8 εκατομμύρια που ζητούν εδώ και καιρό από τον Ολυμπιακό, αλλά θα ζητήσουν ακόμη περισσότερα από κάθε άλλο ενδιαφερόμενο, ωστόσο, δεν το βάζουν κάτω.

Αυτό που θέλει ο Κάμπελ

Άρα στην τελική έκβαση της υπόθεσης θα παίξει ρόλο και η επιθυμία του νεαρού ποδοσφαιριστή. Αν ο Κάμπελ αποφασίσει να συνεχίσει για τουλάχιστον άλλο ένα χρόνο στου "Καραϊσκάκη" με τη φανέλα του βασικού στο… σπίτι του, είναι δεδομένο πως η θέλησή του θα επηρεάσει τις όποιες εξελίξεις. Από την άλλη πλευρά, είναι μάλλον δύσκολο να αρνηθεί την πρόκληση αν εξασφαλίσει αξιόλογο χρόνο συμμετοχής στο "Emirates" ή προκύψει πρόταση από κάποιο άλλο ευρωπαϊκό μεγαθήριο.

Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι πως ο Ολυμπιακός παρότι έχει το ρόλο του Δαυίδ σε αυτή την ιστορία κόντρα στους Γολιάθ της Ηπείρου θα εξαντλήσει τα περιθώρια για να μην μετακινηθούν ο Τζόελ και η βαλίτσα του από το μεγάλο λιμάνι! Οι μέρες είναι κρίσιμες και όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά…

Διαβάστε ακόμη:

Ο Τζόελ Κάμπελ όπως τον έζησε ο Μίτσελ

News 24/7

24MEDIA NETWORK