Τινάζει τη μπάνκα στον αέρα για Σιμεόνε ή Κόντε!

Ο κατήφορος της Ίντερ δεν έχει σταματημό και οι διοικούντες τον σύλλογο πήραν τη μεγάλη απόφαση: να "χρυσώσουν" έναν εκ των Σιμεόνε ή Κόντε για να τον φέρουν άμεσα στο Μιλάνο!

Τινάζει τη μπάνκα στον αέρα για Σιμεόνε ή Κόντε!

Η ελεύθερη πτώση των δύο ποδοσφαιρικών εκπροσώπων του Μιλάνου συνεχίστηκε για μία ακόμα αγωνιστική της Serie A (35η), με την Ίντερ να χάνει στη Γένοβα (1-0 από την Τζένοα) και να μετράει μόλις δύο βαθμούς στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (5 ήττες στα 6 τελευταία ματς) και την Μίλαν να γνωρίζει εντός έδρας συντριβή από την Ρόμα (1-4) και να μένει χωρίς τρίποντο για τέταρτο στη σειρά ματς.

Κοινός παρονομαστής και για τις δύο ομάδες το γεγονός πως έχουν περάσει αμφότερες σε χέρια Κινέζων επενδυτών αλλά θα μείνουν για τέταρτη σερί χρονιά εκτός Champions League, με την "Corriere dello Sport" να αποκαλύπτει πάντως ότι οι άνθρωποι των "νερατζούρι" είναι αποφασισμένοι να βάλουν τέλος στην... κατηφόρα!

Τινάζει τη μπάνκα στον αέρα για Σιμεόνε ή Κόντε!

Πώς; Με το να σταματήσουν να αλλάζουν προπονητές σαν τα πουκάμισα (φέτος έχουν παρελάσει από τον πάγκο οι Ρομπέρτο Μαντσίνι, Φρανκ Ντε Μπουρ και Στέφανο Πιόλι) και να πάρουν έναν προπονητή τοπ επιπέδου, με την εφημερίδα να υποστηρίζει πως ο κύβος ερρίφθη και πως θα γίνει τεράστια προσπάθεια για να αποκτηθεί ένας εκ των Σιμεόνε ή Κόντε.

Αμφότερες οι περιπτώσεις είναι εξαιρετικά δύσκολες, με τους "νερατζούρι" να είναι πάντως διατεθειμένοι να δώσουν "γη και ουρανό" για να πείσουν κάποιον εκ των δύο ικανότατων τεχνικών, κάτι που μεταφράζεται σε 15.000.000 ευρώ τον χρόνο ώστε να κάνουν τον "εκλεκτό" τον πιο ακριβοπληρωμένο τεχνικό στην Ευρώπη!

Δεν θα μείνουν όμως μόνο εκεί αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, θα του δώσουν εγγυήσεις για τη δημιουργία ενός πολύ δυνατού ρόστερ όπου θα ξεχωρίζει ένας παίκτης που θα κάνει τη διαφορά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK