Τινάζει την μπάνκα για Σάμαρη η Ζενίτ

Σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης είναι έτοιμη να προσφέρει 20.000.000 ευρώ στην Μπενφίκα για την απόκτηση του Ανδρέα Σάμαρη.

Τινάζει την μπάνκα για Σάμαρη η Ζενίτ

Το μέλλον του Ανδρέα Σάμαρη στην Μπενφίκα προβλέπεται δυσοίωνο ύστερα από τη μεταγραφή του Ντανίλο στους "Αετούς της Λισαβόνας". O Πορτογάλος διεθνής άσος αποτελεί τον "εκλεκτό" του Ρούι Βιτόρια για τη θέση του αμυντικού χαφ, με συνέπεια ο χρόνος συμμετοχής του Σάμαρη να μειωθεί αισθητά.

Παρόλα αυτά, ο Έλληνας άσος δεν πρόκειται να μείνει στο... αζήτητα. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της " noticiasaominuto.com", οι άνθρωποι της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έχουν εκφράσει ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Οι Ρώσοι αναμένεται να πωλήσουν το προσεχές διάστημα τον Άλεξ Βίτσελ κι ο νέος τεχνικός της ομάδας, Μιρτσέα Λουτσέσκου θεωρεί πως ο 27χρονος άσος αποτελεί τον ιδανικό διάδοχο του Βέλγου μέσου.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι διοικούντες τη Ζενίτ είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν μέχρι και 20.000.000 ευρώ για χάρη του, ένα ποσό που αφήνει απόλυτα ικανοποιημένη την Μπενφίκα, η οποία είχε δώσει 10.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2014 στον Ολυμπιακό για να τον κάνει "δικό" της. Σε περίπτωση που το deal ολοκληρωθεί ο Σάμαρης θα γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.

Θυμίζουμε πως οι δύο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες την περυσινή σεζόν στους "16" του Champions League, με τον 27χρονο χαφ να πραγματοποιεί μία εξαιρετική εμφάνιση στο "Πετρόφσκι", αγωνιζόμενος ως στόπερ. Το γεγονός πως μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο κι ως χαφ κάνει ακόμα πιο ελκυστική την περίπτωσή του.

Από το καλοκαίρι του 2014 ο Σάμαρης μετράει 78 συμμετοχές με 2 γκολ και 5 ασίστ σ' όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Μπενφίκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το πάρε δώσε στην Primeira Liga

News 24/7

24MEDIA NETWORK