Τινάζει την μπάνκα στον αέρα για Μπονί η Σίτι

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Βιλφρέντ Μπονί βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με πηγές του "Sky Sports", με τους "Πολίτες" να προσφέρουν περίπου 38.000.000 ευρώ για τον Ιβοριανό επιθετικό.

Τινάζει την μπάνκα στον αέρα για Μπονί η Σίτι

Όπως αναφέρει το έγκυρο "Sky Sports", η Σίτι η οποία βρισκόταν σε αναζήτηση επιθετικού, τον βρήκε στο πρόσωπο του Βιλφρέντ Μπονί και είναι μάλιστα έτοιμη να προσφέρει το ποσό των 38.000.000 ευρώ στην Σουόνσι για να τον κάνει δικό της.

Οι δύο ομάδες έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές, ενώ το deal όπως όλα δείχνουν αναμένεται να κλείσει σύντομα. Ο Ιβοριανός επιθετικός θα ενσωματωθεί την Τετάρτη (7/1) στην αποστολή της Ακτής Ελεφαντοστού προκειμένου να προετοιμαστεί για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής που ξεκινάει στα μέσα του μήνα.

Να σημειώσουμε πως τον Νοέμβριο υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Σουόνσι, από το οποίο βγήκε η ρήτρα των 24.000.000 ευρώ που υπήρχε στο παλαιότερό του με την ομάδα.

Στο πρώτο μισό της σεζόν, ο Μπονί έχει αγωνιστεί σε 20 ματς στην Premier League με την φανέλα της Σουόνσι, πετυχαίνοντας 9 γκολ και μοιράζοντας 3 ασίστ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK