Της Κρήτης τα κοπέλια

Της Κρήτης τα κοπέλια

ΟΦΗ

Η Κρήτη γεννά ποδοσφαιριστές και ο Βαγγέλης Βλάχος καλείται να τους αξιοποιήσει. Στον ΟΦΗ υπάρχει μία πλειάδα καλών νεαρών παικτών από την οποία επιλέξαμε τρεις παίκτες να σας παρουσιάσουμε. Αυτό δε σημαίνει πάντως ότι οι υπόλοιποι δεν έχουν τύχη ή δυνατότητες.


1. Μιχάλης Σηφάκης

Ημερομηνία γέννησης: 09/09/1984
Μιχάλης Σηφάκης

Ισως ο πιο ταλαντούχος Ελληνας τερματοφύλακας στην ηλικία του. Βασικός στον ΟΦΗ, βασικός στην Εθνική Ελπίδων, προσφάτως συμμετείχε και σε αποστολές της Εθνικής Ανδρών. Γιος του παλιού τερματοφύλακα του ΟΦΗ Μύρωνα Σηφάκη αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του και μέχρι στιγμής δικαιώνεται. Από τα ονόματα που ίσως ακουστούν στο μεταγραφικό παζάρι του χειμώνα.

2. Aνέστης Αναστασιάδης
Ημερομηνία γέννησης: 21/01/1984
Θέση: Αμυντικός

Παίκτης που πέρασε από την Μπαρτσελόνα, έστω και από την ομάδας εφήβων, δεν μπορεί να αγνοηθεί. Εκανε το πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του στον Ηρακλή Πτολεμαϊδας από όπου κατέληξε στη Βαρκελώνη. Όταν επέστρεψε ο ΟΦΗ του έδωσε την ευκαιρία. Παρά τις περγαμηνές του δεν έχει καταφέρει ακόμα να καθιερωθεί στην εντεκάδα των κρητικών.

3. Bασίλης Πλουσής

Ημερομηνία γέννησης:19/05/1986
Θέση: Μέσος

Παίκτης που προέρχεται από τα σπλάχνα του ΟΦΗ και παίζει στην πρώτη ομάδα από το 2003. Πήρε το βάπτισμα του πυρός κατά τη διάρκεια της τελευταίας αγωνιστικής πέρυσι και φέτος ο Βλάχος τον εμπιστεύεται. Ο μικρός θέλει να αρπάξει την ευκαιρία και κάνει ότι μπορεί για αυτό. Εχει ξεκινήσει δύο φορές βασικός φέτος. Μέσος με δυνατά πόδια που δεν διστάζει να τα δοκιμάσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK