Της προσέφεραν δανεικό τον Ρονάλντο και είπε "ΟΧΙ"!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεκίνησε από την Σπόρτινγκ την εκτόξευση προς την κορυφή ωστόσο η καριέρα του θα μπορούσε να έχει άλλη πορεία αν δεν τον απέρριπτε ένας γαλλικός σύλλογος!

Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts after scoring the first goal during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts after scoring the first goal during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paul White) AP

Τα παραδείγματα συλλόγων που έχουν κλείσει την πόρτα σε παίκτες και το έχουν μετανιώσει πικρά μερικά χρόνια μετά, είναι αρκετά, και σε αυτή την κατηγορία μπορούμε να εντάξουμε και την Λιόν.

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο "Canal +" ο παλαίμαχος Γάλλος επιθετικός, Τόνι Βαϊρέλ, οι "λιονέ" είχαν τη χρυσή ευκαιρία να αποκτήσουν, και μάλιστα με τη μορφή δανεισμού από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως γύρισαν την πλάτη στην τύχη τους...

Της προσέφεραν δανεικό τον Ρονάλντο και είπε "ΟΧΙ"!

"Η Σπόρτινγκ πρότεινε μία ανταλλαγή με τον Ρονάλντο και έναν άλλον παίκτη που θα ερχόταν στην Λιον ως δανεικός, ώστε να πήγαινα εγώ στην Σπόρτινγκ.

Αυτό έγινε το 2002 όπου ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ακόμα νεαρός, 17 ετών. Και η Λιόν θα πρέπει σήμερα να σιχτιρίζει που τον απέρριψε τότε. Έτσι έγινε, μιλάμε για ένα πραγματικό περιστατικό", δήλωσε ο Βαϊρέλ, που αγωνίστηκε με τη φανέλα των "λιονέ" από το 1999 μέχρι το 2003.

Photo Credits: AP Photo/Paul White, Andre Penner

News 24/7

24MEDIA NETWORK