Το αδιανόητο κόστος για το νέο γήπεδο της Τσέλσι

Τέσσερα χρόνια άστεγη θα παραμείνει η Τσέλσι έως να είναι έτοιμο το νέο της γήπεδο που θα κοστίσει πολλά χρήματα.

FILE - Chelsea owner Todd Boehly looks out from the stands before the English Premier League soccer match between Chelsea and Leicester City at Stamford Bridge Stadium in London on Aug. 27, 2022. Boehly, who also owns the Beverly Hilton, is the owner of the Golden Globe Awards. The 80th annual Golden Globe Awards will take place on Tuesday, Jan. 10. (AP Photo/David Cliff, File)
Ο Τοντ Μπόελι AP PHOTO/DAVID CLIFF

Οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες της Τσέλσι εκτός από τις πανάκριβες μεταγραφές, σύμφωνα με την Daily Mail, θέλουν και νέο γήπεδο. Το Στάνφορντ Μπριτζ αναμένεται να γκρεμιστεί και στη θέση του να χτιστεί το καινούργιο σπίτι των Μπλε που πιθανολογείται πως θα κοστίσει 2 δισεκατομμύρια.

Το ρεπορτάζ σημειώνει πως η ομάδα θα χρειαστεί να μείνει άστεγη για τέσσερα χρόνια και ήδη ο Τοντ Μπέλι φέρεται να έχει μιλήσει με τον ομόλογό του στην Φούλαμ, ώστε η ομάδα του να παίζει στο Κρέιβεν Κότατζ. Το πότε θ' αρχίσει το έργο παραμένει άγνωστο...

Οι Άγγλοι, πάντως, υποστηρίζουν στο δημοσίευμά τους ότι τουλάχιστον μέχρι το 2030 θα είναι έτοιμο. Μέχρι στιγμής, επίσης, δεν έχουν κυκλοφορήσει σχέδια για το πώς μπορεί να είναι το νέο Στάνφορντ Μπριτζ.

Διαβάστε περισσότερα

Τότεναμ: Πέντε ατάκες/πυροβολισμοί του Κοντέ κατά των παικτών του

Ναι, έγινε κι αυτό: Ο Ντιέγκο Κόστα προσπαθεί να σταματήσει φασαρία

Γιουνάιτεντ: Ο παίκτης με τα 21 ματς σε 4 χρόνια έχει βγάλει 47 εκατ. ευρώ

News 24/7

24MEDIA NETWORK