Το αδιανόητο ποσό που πλήρωσε ο Κέιν σε ξενοδοχείο μέχρι να βρει σπίτι στο Μόναχο

Ένα κάρο χρήματα έχει πληρώσει ο Χάρι Κέιν για να μένει σε ξενοδοχείο στο Μόναχο. Ο Άγγλος, πάντως, βρήκε σπίτι (πρώην παίκτη της Μπάγερν) και περιμένει τη μετακόμιση της οικογένειάς του.

Bayern's Harry Kane celebrates with his teammates after winning the German Bundesliga soccer match between 1.FC Cologne and Bayern Munich in Cologne, Germany, Friday, Nov. 24, 2023. Bayern won 1-0. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Χάρι Κέιν με τους συμπαίκτες του AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Το σίριαλ της ανεύρεσης σπιτιού για τον Χάρι Κέιν στο Μόναχο ολοκληρώθηκε και ο Άγγλος φορ είναι έτοιμος πλέον να υποδεχθεί στην Βαυαρία τη σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά του. Ο Άγγλος, σύμφωνα με δημοσίευμα, θα ζήσει στη βίλα του Λούκας Ερναντέζ.

Το ενδιαφέρον, πάντως, στην ιστορία αυτή είναι πως ο πρώην παίκτης της Τότεναμ όλο αυτό το διάστημα ζούσε σε ξενοδοχείο που του κόστισε ακριβά...

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει γερμανικό ρεπορτάζ, ο Κέιν πλήρωνε 11.000 ευρώ τη βραδιά για το δωμάτιο στο hotel που διέμενε πράγμα που σημαίνει ότι ξόδεψε στο σύνολο 1.221.000 ευρώ ενώ ήταν χώρια και από την οικογένειά του γεγονός που ήθελε να λύσει άμεσα.

Όσον αφορά στα ποσά που θα δαπανήσει για τη νέα του κατοικία μέχρι στιγμής τουλάχιστον τίποτα δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Το 1.221.000 ευρώ, πάντως, για το ξενοδοχείο δεν τα λες και λίγα από τη στιγμή που βάσει των δημοσιευμάτων τα πλήρωσε ο ίδιος και όχι η ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK