Το άγχος στους γηπεδούχους

Το άγχος στους γηπεδούχους
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το αγωνιστικό πρόσωπο του Πανιωνίου μέχρι στιγμής δεν ήταν αυτό που περίμεναν οι οπαδοί του. Η συντριβή με 5-0 από τον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική εκτός από την απόλυση του Γιόζεφ Τσάπλαρ προκάλεσε και αναταράξεις στην ομάδα. Ο αγώνας κόντρα στον Ιωνικό στη Νέα Σμύρνη αποτελεί μία ευκαιρία για τους παίκτες του Νίκου Παντελή (υπηρεσιακός τεχνικός) για εξιλέωση και νίκη.

Η αποστολή του Πανιωνίου: Βάνιακ, Τζάχιτς, Μανιάτης, Γαλανόπουλος, Γιαννόπουλος, Κοντοδήμος, Μαγκντί, Ναλιτζής, Σέπαρντ, Μάκος, Λάνγκερ, Γουνδουλάκης, Φερνάντεζ, Εξουζίδης, Μήτρου, Μπρέσκα, Λαζαρίδης, Οραβετς.

Ο Ιωνικός από την πλευρά του πηγαίνει στη Νέα Σμύρνη με δύο ισοπαλίες στο ενεργητικό του. Ο Σάκης Τσιώλης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Μπεκιάι και Περόνε καθώς και τους τραυματίες Οφρυδόπουλο, Ουκάρ και Ρόκα.

Η αποστολή του Ιωνικού: Καντιμοίρης, Σαπουνάς, Κοτίτσας, Παχουέλο, Πουλόπουλος, Τσιμπλίδης, Ντα Κόστα, Κοϊμπρα, Μακόρ, Ζίφκοβιτς, Κακαράς, Μελαμπιανάκης, Βουρεξάκης, Κωνσταντινίδης, Μπενίτες, Γκούτμαν, Λετιέρι, Μενδρινός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK