Το ακροβατικό της χρονιάς ανήκει στην Λίβερπουλ!

Ο Εμρέ Τζαν πέτυχε το γκολ της σεζόν για την Λίβερπουλ, ανοίγοντας το σκορ κόντρα στην Γουότφορντ με σούπερ "ψαλιδάκι" και χαρίζοντας στους "κόκκινους" μία νίκη που την κρατάει σε τροχιά Champions League (VIDEOS).

Liverpool's Emre Can, right, and Jon Flanagan, left, celebrate after winning the English League Cup semifinal second leg soccer match between Liverpool and Stoke City at Anfield stadium in Liverpool, England, Tuesday, Jan. 26, 2016. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Emre Can, right, and Jon Flanagan, left, celebrate after winning the English League Cup semifinal second leg soccer match between Liverpool and Stoke City at Anfield stadium in Liverpool, England, Tuesday, Jan. 26, 2016. (AP Photo/Jon Super) AP

H Λίβερπουλ ήθελε να φύγει με το τρίποντο από το "Vicarage Road" για να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την έξοδο στο νέο Champions League και ο Εμρέ Τζαν της έδωσε το προβάδισμα κόντρα στην Γουότφορντ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45+2').

Liverpool's Emre Can scores against Watford during the English Premier League soccer match at Vicarage Road, London, Monday May 1, 2017. (John Walton/PA via AP)
Liverpool's Emre Can scores against Watford during the English Premier League soccer match at Vicarage Road, London, Monday May 1, 2017. (John Walton/PA via AP) AP

Το έκανε μάλιστα με αψεγάδιαστο στιλ, με τον Γερμανό μέσο να εκμεταλλεύεται σέντρα του Λούκας από τα δεξιά και με υπέροχο "ψαλιδάκι" να στέλνει τη μπάλα με θεαματικό τρόπο στα δίχτυα ξεσηκώνοντας τους φίλους των "κόκκινων" στις εξέδρες αλλά και τον Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο.

Στο δεύτερο μέρος η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να σκοράρει σε 2-3 κλασικές ευκαιρίες που είχε και από την πλευρά της η Γουότφορντ είχε δοκάρι στο 94' με σουτ-κεραυνό του Πρεντλ μέσα από την περιοχή, για να μείνει τελικά το 1-0 για την ομάδα του Κλοπ που τη διατηρεί 3η και σε θέση ισχύος στη μάχη για την έξοδο στο νέο Champions League.

Photo Credits: John Walton/PA via AP

ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΕΜΡΕ ΤΖΑΝ:

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 0-1 (HIGHLIGHTS):

News 24/7

24MEDIA NETWORK