Ο Κούγιας επιτέθηκε και στο ''νούμερο Μαρτίνς'' μεγαλώνοντας το ανθολόγιό του

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ έχει ένα σημαντικό παρελθόν αντιπαραθέσεων με ποδοσφαιριστές που για δικούς του λόγους δεν συμπαθούσε ή θεώρησε ότι του έπληξαν τα συμφέροντα. Κάποιες φορές βέβαια, καταφέρθηκε εναντίον τους και εντελώς αναίτια, όπως σήμερα με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Αλέξης Κούγιας στην διάρκεια της αναμέτρησης ΑΕΛ-Πανιώνιος τον Δεκέμβρη του 2018. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
Ο Αλέξης Κούγιας στην διάρκεια της αναμέτρησης ΑΕΛ-Πανιώνιος τον Δεκέμβρη του 2018. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI

Ο Αλέξης Κούγιας δεν άφησε δίχως άνευ σχολιασμού και τον προπονητή του Ολυμπιακού, χαρακτηρίζοντας τον ως νούμερο και μάλιστα μεγάλο, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ, προφανώς ενοχλημένος από τις δηλώσεις του Πορτογάλου κόουτς! Ιδού το περιεχόμενο της τοποθέτησής του:

"Αυτός ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο Μάρτινς, πρέπει να είναι μεγάλο νούμερο και πρέπει να κοροϊδεύει πολύ κόσμο. Για να δικαιολογηθεί για τα παλτά που έχει φέρει, για τα οποία έχουν πληρωθεί πολλά εκατομμύρια και ενώ παίζουμε με τα πιτσιρίκια μας, αφού μας έχουν εξοντώσει τα συνεργεία και έχουμε 45 κάρτες έναντι 16 και 22 των αντιπάλων μας και αφού είμαστε εξοντωμένοι στους χώρους των μέσων, των κυνηγών και των σέντερ φορ, αυτός προσπαθεί να κοροϊδέψει τον ιδιοκτήτη με το σκορ. Ελπίζω στον δεύτερο γύρο να μην του φταίει το γήπεδο; Ευχαριστούμε πολύ με την φιλοξενία".

Θυμίζουμε το ξέσπασμα του Αλέξη Κούγια κατά ποδοσφαιριστών της Εθνικής Ελλάδας, το οποίο δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως καλοπροαίρετο, ασχέτως με ότι αν αμιγώς ποδοσφαιρικά έχει το δικαίωμα να αμφισβητεί τις επιλογές του προπονητή Τζων Φαν'τ Σιπ. Ο ''ανύπαρκτος διεθνώς Κουρμπέλης'' και ο ''τραγικός εδώ και δύο χρόνια Μάνταλος'', ήταν δύο από τους παίκτες που κακολόγησε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ. Εδώ που τα λέμε βέβαια, δεν θα έπρεπε τα σχόλια αυτά να προξενούν ιδιαίτερη εντύπωση, όταν κατά το παρελθόν έχουν ειπωθεί τα ακόλουθα:

Κούγιας κατά Μαχαμαντού Σιντιμπέ: "Δεν σκέφτομαι πονηρά, αλλά είμαστε έξυπνοι άνθρωποι. Είχα μάλιστα ζητήσει να μην χρησιμοποιηθεί ο εν λόγω τερματοφύλακας. Ετοιμάζομαι να πάω στον εισαγγελέα για να τον ενημερώσω σχετικά. Θα τον προμηθεύσω με χρήσιμο υλικό. Δεν πρόκειται να κάνω πίσω σε ότι έχει να κάνει με τα συμφέροντα του ΠΑΣ Γιάννινα, τα οποία και θα προστατεύσω".

Κούγιας κατά Γιώργου Κολοβού: ''Το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός είναι τσόντα όπως έκανε την ομάδα ο Δώνης. Με τον Κολοβό επιθετικό που είναι 1.50 με τα χέρια στην ανάταση και δεν έχει παίξει ποτέ επιθετικός, καταλαβαίνει ο καθένας το αποτέλεσμα''.

Κούγιας κατά Μίλος Ντέλετιτς: ''Ευχόμαστε ο Ντέλετιτς με τα χρήματα που του καταθέσαμε σήμερα, τα οποία χρήματα ουδέποτε δούλεψε, να λύσει τα οικονομικά του προβλήματα, όπως επίσης του ευχόμαστε να πρωταγωνιστήσει στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας στα διάφορα χωριά που θα πάει δανεικός είτε στην Ελλάδα είτε στην Κύπρο''.

Κούγιας vs Γιώργος Μασούρας: ''Όσον αφορά τον Μασούρα, τον οποίον έχω μαζί μου από ηλικίας 15 ετών και μου οφείλει τα πάντα όσον αφορά την ποδοσφαιρική του εξέλιξη, ο λόγος της απομακρύνσεως του είναι μόνο ο χαρακτήρας του και η αγνωμοσύνη και η έλλειψη σεβασμού, την οποίαν επιδεικνύει κάθε μέρα με τις συμπεριφορές του τόσο προς εμένα, όσο και προς την ΑΕΛ και τους οπαδούς μας, αλλά και προς τους προπονητές και γυμναστές της ΑΕΛ. Άξιζε να βρίσκεται στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά δυστυχώς ο χαρακτήρας και το περιβάλλον του θα τον καταστρέψουν. Στον Μασούρα θέλω να δώσω μια συμβουλή με μία ρήση του λαού, 'ακόμη και η κότα πρώτα πίνει νερό και μετά κοιτάει δυο φορές προς τον Θεό".

Κούγιας κατά Ντέμη Νικολαΐδη: ''Τι εργασία κάνει αυτός ο κύριος σήμερα και πως γεμίζει το 24ωρο του, εκτός το να μεταφέρει την εξαίρετη τραγουδίστρια σύζυγο του στα νυχτερινά κέντρα τα οποία εργάζεται; Τι γραμματικές γνώσεις έχει και πόσες γλώσσες γνωρίζει για να συνομιλεί με τους αξιωματούχους της FIFA και της UEFA'';

Κούγιας κατά Άντονι Φατιόν: ''Με τον Φατιόν, που εγώ τον έκανα Έλληνα και από ποδοσφαιριστή Γ’ Εθνικής, που έπαιρνε 4 χιλιάρικα το χρόνο, τον έκανα ποδοσφαιριστή Super League με 90 χιλιάδες το χρόνο, δεν θα ασχοληθώ καθόλου, αλλά είμαι βέβαιος ότι και αυτός θα έχει το τέλος που αξίζει στους ομοίους του''.

Κούγιας κατά Τριαντάφυλλου Πασαλίδη: ''Κύριοι διαιτητές προσοχή σε αυτό το νέο δρεπάνι του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη! Θα κόψει τη μπάλα σε πολύ κόσμο…''.

Κούγιας κατά Ματίας Ντεγκρά: ''Όταν είσαι επαγγελματίας και αμείβεσαι, αμείβεσαι για να εκτελείς τις εντολές του προπονητή. Όταν δεν το κάνεις και, όπως φαίνεται από το βίντεο, γίνεται σε μεγάλη διάρκεια είναι λογικό να γίνονται και άλλες σκέψεις''.

Κούγιας κατά ακατονόμαστου: ''Σήμερα ξεκαθάρισα στο μυαλό μου, ποιος ήταν ο αρχηγός μιας βρώμικης παρέας που είχαμε στα αποδυτήρια μας. Με είχαν ενημερώσει τότε που αποφάσισα να τον βάλω στα αποδυτήρια μας, όταν τον έδιωξαν κακήν κακώς από την προηγούμενη ομάδα του με σαφή υπονοούμενα ότι ήταν στημένος, λέγοντας μου να μην τον πάρω ακόμη και αν ζητούσε να παίξει δωρεάν. Τον στήριξα όσο κανείς άλλος σε οποιοδήποτε πρόβλημα είχε, σαν να ήμουν πατέρας του.

Του εμπιστεύτηκα τα αποδυτήρια. Τον διαφήμισα σε οποιαδήποτε επιλογή του, γιατί ποτέ δεν πίστεψα αυτά που μου έλεγαν και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Δεν έκανα καμία δήλωση για την απογοήτευση που ένιωσα, όταν έμαθα ότι επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην πιο βρώμικη ομάδα που πέρασε, μετά την Ηλιούπολη και τον Αγροτικό Αστέρα, από το ελληνικό ποδόσφαιρο''. Πολλοί (ή μήπως όλοι;) υποθέτουν ότι ο ποδοσφαιριστής αυτός είναι ο Βαγγέλης Μόρας...

Κούγιας κατά Σάντι Κριζμάν: ''Όποιος μπλέξει με τον Κρίζμαν πρέπει να ανοίξει κι ένα ψυχιατρείο μαζί. Ο Βράνιες είναι καθηγητής πανεπιστημίου μπροστά του! Το έχουμε ζήσει εμείς, εμάς δεν πρόλαβε να μας ρίξει, αλλά έριξε τα Γιάννενα. Δεν είναι κακός σαν παίκτης, αλλά σου διαλύει τα αποδυτήρια''.



News 24/7

24MEDIA NETWORK