ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το αντίο του Άλτιντοπ και το “ναι” του Χένες για Νόιερ

Την ώρα που ο ένας πέρναγε την πόρτα της εξόδου ο άλλος ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου. Ο λόγος για τους Χαμίτ Άλτιντοπ και Μάνουελ Νόιερ.

Το αντίο του Άλτιντοπ και το “ναι” του Χένες για Νόιερ

Ο Τούρκος μέσος αποχαιρέτησε το Σάββατο το κοινό της “Αλιάντζ Αρίνα” εν μέσω συναισθηματικής φόρτισης. Στη συνέχεια μίλησε για τη φημολογούμενη συμφωνία του με τη Ρεάλ Μαδρίτης: “Η Ρεάλ είναι μεγάλο όνειρο για εμένα, αλλά δεν έχω υπογράψει τίποτα. Οι φήμες υπάρχουν, αλλά δεν έχω υπογράψει κάτι επίσημα. Το μέλλον μου είναι σίγουρα εκτός Γερμανίας, θα πάρω την απόφαση την άλλη εβδομάδα. Η Μπάγερν μου φέρθηκε καλά τα τελευταία 4 χρόνια και θα τους έχω για πάντα στην καρδιά μου”.

Αξίζει να σημειωθεί πως για το τέλος άφησε την κριτική τους προς το πρόσωπο του Λουίς Φαν Χάαλ: “Με αγνοούσε ακόμα και όταν ο Ρόμπεν ήταν εκτός ομάδας. Απογοητεύτηκα γιατί μου φέρθηκε άσχημα”.

Την ίδια ώρα ο Ούλι Χένες επιβεβαίωσε αυτό που εδώ και καιρό προσπαθούν να κρατήσουν μυστικό. “ Το μάνατζμεντ μας κατάφερε να φθάσει σε συμφωνία με τη Σάλκε, το θέμα είναι κατά πόσο θα θέλουν να την επισημοποιήσουν”, ήταν η δήλωση του μετά το τέλος του τελευταίου αγώνα της Μπουντεσλίγκα με αντίπαλο τη Στουτγάρδη.

Η Σάλκε αντιμετωπίζει τη Ντούισμπουργκ στον τελικό του γερμανικού κυπέλλου με τον Χένες να δηλώνει πως πρέπει να αποφασίσουν οι διοικούντες αυτής αν θέλουν να το ανακοινώσουν πριν το παιχνίδι με τις “ζέβρες”.

Σύμφωνα με το γερμανικό Τύπο η Μπάγερν έχει συμφωνήσει να αποκτήσει τον παίκτη έναντι ενός ποσού που αγγίζει τα 14.000.000 ευρώ, το οποίο μπορεί να φθάσει τα 18-20 με τα μπόνους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ