Το "αντίο" του Κόντε στους οπαδούς της Τσέλσι

Η φημολογούμενη "έξοδος" του Κόντε από τη Τσέλσι αρχίζει να επιβεβαιώνεται και από τον ίδιο τον Ιταλό. Οι Λονδρέζοι δύσκολα θα "κερδίσουν" την έξοδο στο επόμενο Champions League και ο κόουτς μάλλον γνωρίζει ότι θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα (VIDEO).

Chelsea coach Antonio Conte stands during the English Premier League soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 6, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Chelsea coach Antonio Conte stands during the English Premier League soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 6, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP IMAGE

Η Τσέλσι δεν κατάφερε να νικήσει εντός έδρας τη Χάντερσφιλντ, μένοντας ισόπαλη 1-1.

Αυτή η "γκέλα" των Λονδρέζων, μπορεί να έσωσε τους φιλοξενούμενους από τον υποβιβασμό, έστειλε όμως τον προπονητή τους στην... έξοδο.

Κι αυτό φάνηκε από την αντίδραση του Αντόνιο Κόντε, μετά τη λήξη του αγώνα. Καθώς ήταν η τελευταία παρουσία των "μπλε" στο "Στάμφορντ Μπριτζ" για φέτος, οι φίλαθλοι σηκώθηκαν να χειροκροτήσουν τους παίκτες, ως είθισται, για τη προσπάθεια της σεζόν.

Το δυσάρεστο είναι ότι μόνο λίγοι έμειναν να συγχαρούν τους ποδοσφαιριστές, με τους περισσότερους να αποχωρούν απογοητευμένοι για την εικόνα της ομάδας τους.

Ωστόσο, αυτό που φανέρωσε την αποχώρηση του Ιταλού τεχνικού ήταν η αντίδρασή του στο standing ovation, αφού έμεινε μέχρι το τέλος, κοιτάζοντας για λίγη ώρα μόνος του το γήπεδο.

Μαζί του όμως, ακόμα ένας φάνηκε πως κουνάει... μαντήλι από τον αγγλικό σύλλογο με τον Νταβίντ Λουίζ, παρότι επανέρχεται τώρα από τον τραυματισμό του, να παρακολουθεί τους οπαδούς και να κατευθύνεται στα αποδυτήρια, λίγο πριν τον Ιταλό κόουτς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK