Το αντίο του Ντε Μος και το λίφτινγκ του ΑΟΚ

Τα σενάρια που ήθελαν τον Άαντ Ντε Μος να αποχωρεί από το τιμόνι της ομάδας και να λύνει τη συνεργασία του με τους Αργοναύτες, όχι μόνον δε διαψεύστηκαν από τη διοίκηση του ΑΟΚ αλλά το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης επαληθεύτηκαν. Ο Ολλανδός τεχνικός, ξημερώματα Μ. Πέμπτης ενημερώθηκε από τον Σταύρο Ψωμιάδη πως πλέον δεν θα συνεχίσουν μαζί στην Καβάλα και από σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται η λύση του συμβολαίου του.

Το αντίο του Ντε Μος και το λίφτινγκ του ΑΟΚ

Ο 62χρονος τεχνικός, θα περάσει από τα γραφεία της ομάδας και θα σπάσει το συμβόλαιό του με τους Αργοναύτες, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο το ολικό… λίφτινγκ που θα γίνει στην Καβάλα, ενόψει του καλοκαιριού. Στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της ομάδας, ο Κώστας Τσαλίκης θα είναι αυτός που θα αναλάβει χρέη υπηρεσιακού προπονητή και θα κοουτσάρει την ομάδα κόντρα σε ΠΑΟΚ και Πανιώνιο.

Τέλος ο Μεντί – Ακολουθούν Σμολάρεκ και άλλοι τέσσερις

Την ίδια στιγμή, εκτός από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Καβάλας, ολικό ρεκτιφιέ θα γίνει και στο ρόστερ. Μετά τους Ντομπρασίνοβιτς και Πόποβιτς, που έχουν ήδη κουνήσει μαντίλι και έχουν αποχαιρετήσει την ομάδα, σειρά παίρνουν άλλοι πέντε ποδοσφαιριστές.

Πρώτος στη λίστα για να αποχωρήσει από την Καβάλα είναι ο Μεντί, ενώ αμέσως επόμενος είναι ο Σμολάρεκ. Ένας παίκτης που μπορεί να ήρθε στον ΑΟΚ μετά Βαΐων και κλάδων ωστόσο πλέον μάλλον δεν...κάνει για τους Αργοναύτες. Το δρόμο της εξόδου θα ακολουθήσουν τις επόμενες ώρες και οι Σόσιν, Λεοντίου, Λάκης και Ψωμάς, που έχουν ήδη ενημερωθεί πως δεν θα υπολογίζονται για τη συνέχεια.

Αυτό που απομένει να δούμε είναι μέχρι που θα φτάσουν οι αποδεσμεύσεις παικτών στην Καβάλα και ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, που όπως όλα δείχνουν αναμένεται να μείνει μισό. Και να φανταστεί κανείς πως οι παίκτες που αποχωρούν από την ομάδα, είναι αυτοί που την οδήγησαν στους 38 βαθμούς στο πρωτάθλημα και στη φάση των «4» στο Κύπελλο.

Τέλος και ο Γκβοζντένοβιτς

Μετά τους Ντομπρασίνοβιτς, Πόποβιτς, Moυρ και Μεντί, παρελθόν από την Καβάλα αποτελεί εδώ και λίγες ώρες και ο Γκβοζντένοβιτς. Ο παίκτης, που ήρθε στην Καβάλα πριν από περίπου δύο μήνες, ειδοποιήθηκε από τον Σταύρο Ψωμιάδη πως δεν θα υπολογίζεται για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και πέρασε από τα γραφεία για να λύσει το συμβόλαιό του. Σειρά θα πάρουν τις επόμενες μέρες οι Σόσιν, Σμολάρεκ, Λεοντίου, Λάκης και Ψωμάς.

24MEDIA NETWORK