Το αντίπαλο δέος του Κέιν στην Bundesliga είπε "όχι" στην πρόταση ανανέωσης και φεύγει με 17,5 εκατ.

Αρνητική ήταν η απάντηση του Σερχού Γκιρασί στην πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσε η Στουτγκάρδη και πλέον ανοίγει ο δρόμος για την πώλησή του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Το αντίπαλο δέος του Κέιν στην Bundesliga είπε "όχι" στην πρόταση ανανέωσης και φεύγει με 17,5 εκατ.
Ο Σερχού Γκιρασί με τη φανέλα της Στουτγκάρδης AP

Το ένα τέρμα μετά το άλλο πετυχαίνει ο Σερχού Γκιρασί με τη φανέλα της Στουτγκάρδης τη φετινή αγωνιστική περίοδο με τους ανθρώπους της ομάδας να προσπαθούν να προλάβουν το... κακό και να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους αλλά όπως φαίνεται να μην τα καταφέρνουν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Κρίστιαν Φαλκ, κατατέθηκε στον ποδοσφαιριστή πρόταση ανανέωσης ώστε να σβηστεί η ρήτρα αποχώρησης ύψους 17.500.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Η απάντηση του παίκτη ήταν άμεσα αρνητική καθώς βλέπει με καλό μάτι την προοπτική της Premier League με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ να παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωσή του και την Ντόρτμουντ να καιροφυλαχτεί αλλά να μην έχει πολλές πιθανότητες.

Θυμίζουμε πως η Στουτγκάρδη έκανε δικό της τον Γκιρασί το περασμένο καλοκαίρι μετά από μία σεζόν ως δανεικός στην ομάδα ενώ φέτος έχει ήδη σημειώσει 18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Πεπ έβγαλε κι άλλο λαβράκι από τις ακαδημίες το οποίο μας είχε "συστήσει" για πρώτη φορά το 2017

Η Νάπολι έκλεισε το deal με Όσιμεν, αυτή είναι η ρήτρα μάμουθ που του έβαλε ο Ντε Λαουρέντις

Ρεάλ: Τα χρήματα που πρέπει να δώσουν οι Μαδριλένοι για να αγοράσουν τον διάδοχο του Καρίμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK