Το απίστευτο ρεκόρ της Τσέλσι που την έφερε στην κορυφή

Η Τσέλσι πέτυχε την έκτη έκτη νίκη της και εκτοξεύτηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας, με την επιτυχία της να βασίζεται σε μία... επιμονή του Αντόνιο Κόντε. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Το απίστευτο ρεκόρ της Τσέλσι που την έφερε στην κορυφή

Αυτό σημαίνει συνέχεια, συνέπεια και σταθερότητα! Η Τσέλσι συνέχισε και κόντρα στη Μίντλεσμπρο το απίστευτο σερί της που ξεκίνησε μετά την συντριβή από την Άρσεναλ στο λονδρέζικο ντέρμπι και με την 6η συνεχόμενη νίκη της (17-0 τα γκολ σε αυτό το διάστημα) απολαμβάνει πλέον την μοναξιά της κορυφής της Premier League με +1 από τις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Το απίστευτο ρεκόρ της Τσέλσι που την έφερε στην κορυφή
© CHELSEA FC VIA GETTY IMAGES

Ποιά είναι η συνταγή της επιτυχίας πέρα από το γεγονός πως ο Ιταλός τεχνικός έχει αλλάξει το σύστημα και εδώ και έξι ματς χρησιμοποιεί το 3-4-3; Το γεγονός ότι στηρίζεται αποκλειστικά στους ίδιους παίκτες, με τους "μπλε" να παρατάσσονται το απόγευμα της Κυριακής στο "Riverside" έχοντας την ίδια αρχική ενδεκάδα για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Premier League.

Οι Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Νταβίντ Λουίζ, Κέιχιλ, Καντέ, Μάτιτς, Μόουζες, Μάρκος Αλόνσο, Πέδρο, Αζάρ, Ντιέγκο Κόστα είναι οι 11 πιστοί "στρατιώτες" του Κόντε ενώ στο ματς από το οποίο ξεκίνησε η αντεπίθεση των Λονδρέζων (2-0 εκτός έδρας την Χαλ) η μοναδική διαφοροποίηση ήταν η παρουσία του Ουίλιαν στο αρχικό σχήμα αντί του Πέδρο.

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ - ΤΣΕΛΣΙ 0-1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έτσι ο Κόντε έφερε την επανάσταση στην Τσέλσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK