Το απολαυστικό 'κοίτα να μαθαίνεις' του Ιμπραχίμοβιτς στον Πογκμπά

Όταν ο Πολ Πογκμπά προκάλεσε τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να δείξει τις ικανότητες του με την μπάλα στα πόδια, δεν περίμενε πως ο Σουηδός επιθετικός θα τον 'κατέστρεφε' με ένα μαγικό video!

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σε μια τυπική μέρα προπόνησης του στην καραντίνα
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σε μια τυπική μέρα προπόνησης του στην καραντίνα ZLATAN IBRAHIMOVIC/INSTAGRAM

Μέρα με τη μέρα, η Ιταλία δείχνει να κερδίζει την μάχη κόντρα στην πανδημία του κορονοϊού, αλλά το σίγουρο είναι πως υπάρχει ακόμα μια απόσταση που πρέπει να διανυθεί, ώστε να επιστρέψει η χώρα σε μια κανονικότητα. Μέχρι τότε, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θα προπονείται με στρατιωτική πειθαρχία στην καραντίνα και θα μαθαίνει στους 5-10+ χρόνια μικρότερους φίλους/συμπαίκτες/αντιπάλους πώς να μιμηθούν το πλούσιο ρεπερτόριο των κινήσεών του με την μπάλα στα πόδια. Το 'θύμα' των ημερών, ήταν ο Πολ Πογκμπά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Πογκμπά προκάλεσε πρώην και νυν συμπαίκτες σε ένα challenge 'ανοικτής' ποδοσφαιρικής δημιουργίας, με στοιχεία μέχρι και από μπάσκετ με 'ποδιές'. Όποιος ανταποκρινόταν, καλούταν να κάνει κάτι ξεχωριστό με την μπάλα στα πόδια.

Ο Ιμπραχίμοβιτς είπε απλά 'challenge accepted' και ανέλαβε δράση με την μπάλα! Το δίποντο με 'ποδιά' παραήταν εύκολο.

Στη συνέχεια, ο 38χρονος επιθετικός αποφάσισε να ξετινάξει τον πρώην συμπαίκτη και δημιούργησε μια βινιέτα με μαγικά ποδοσφαιρικά skills. Ο 'Ίμπρα' απλά έκρυψε την μπάλα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

ZlatanvsPogba

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) στις

Στη συνέχεια, με μια δόση αλαζονείας, ο Πογκμπά ανέβασε video στο Instagram που περηφανευόταν πως είχε 'νικήσει' τον Ιμπραχίμοβιτς σε αυτή την δοκιμασία ποδοσφαιρικών ικανοτήτων. Το σίγουρο είναι πως ο τρόπος που χρησιμοποιεί ο επιθετικός της Μίλαν το τακούνι για να κρύψει -κυριολεκτικά- την μπάλα είναι ένα μικρό δείγμα του πώς έχει καταφέρει να νικήσει τη φθορά του χρόνου και να αγωνίζεται σαν 20άρης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK