Το αποθεωτικό πρωτοσέλιδο της "Equipe" για Ζαρντίμ

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν έτυχε της εμπιστοσύνης του Ολυμπιακού αλλά τώρα διαπρέπει στη Μονακό. Τίτλος τιμής για αυτόν μάλιστα το σημερινό πρωτοσέλιδο της γαλλικής Εquipe (PHOTO).

Το αποθεωτικό πρωτοσέλιδο της "Equipe" για Ζαρντίμ

Στην Ελλάδα ήρθε το καλοκαίρι του 2012 με τη δύσκολη αποστολή να διαδεχτεί στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού τον Ερνέστο Βαλβέρδε και δεν έμεινε για πολύ, καθώς αν και αήττητος στη Super League έπαψε είδε την πόρτα της εξόδου από τη στιγμή που ο κόσμος απαιτούσε από τους πρωταθλητές Ελλάδας καλύτερο ποδόσφαιρο.

Το γεγονός πάντως αυτό δεν πτόησε σε καμία περίπτωση τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος από το 2014 και μετά βρίσκεται στο τιμόνι της Μονακό και έχει δείξει σπουδαίο έργο, με τη φετινή σεζόν να τον βρίσκει μάλιστα να διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο στην Ligue 1.

Το αποθεωτικό πρωτοσέλιδο της "Equipe" για Ζαρντίμ

Τα 9 γκολ που μετράει ήδη ο Ραδαμέλ Φαλκάο σε 11 παιχνίδια έχουν και την δική του σφραγίδα ενώ μετά το θριαμβευτικό 4-0 των Μονεγάσκων στο "Lui II" επί της Μαρσέιγ όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που αναγνωρίζουν στον 42χρονο τεχνικό τη σημαντική συμβολή του στην πορεία του συλλόγου.

Μεταξύ αυτών και η έγκυρη "Equipe" η οποία κυκλοφορεί την Τρίτη (29/11) έχοντας τον τίτλο "Η ρεβάνς του Ζαρντίμ" στο πρωτοσέλιδό της (συνοδεύεται και από πανηγυρική φωτογραφία του με σφιγμένες γροθιές), με την γαλλική εφημερίδα να προσθέτει ενόψει της σημερινής αναμέτρησης της Μονακό στην έδρα της Ντιζόν για το πρωτάθλημα.

"Δέχτηκε κριτική από τότε που ήρθε το 2014, τώρα υπάρχει ομόφωνη αποδοχή. Η ομάδα του κάνει ένα σαγηνευτικό παιχνίδι".

Το αποθεωτικό πρωτοσέλιδο της "Equipe" για Ζαρντίμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK