Το αρχηγικό μήνυμα του Τσόρι Ντομίνγκες

O Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση μετά τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων και ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες έστειλε μήνυμα συσπείρωσης ενόψει του αγώνα με τον Πλατανιά. Δείτε το VIDEO.

Το αρχηγικό μήνυμα του Τσόρι Ντομίνγκες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά τη διακοπή στο πρωτάθλημα το περασμένο Σαββατοκύριακο λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ, η Super League επιστρέφει στη ζωή μας το προσεχές διήμερο με τα ματς της 26ης αγωνιστικής και ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός φιλοξενεί στο "Καραϊσκάκης" τον Πλατανιά.

Το ματς αυτό είναι ιδιαίτερο για τους Πειραιώτες καθώς θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο τους (στην τρίτη του συνολικά θητεία) ο Τάκης Λεμονής που πήρε τη σκυτάλη από τον Βασίλη Βούζα (πέμπτος τεχνικός για τους πρωταθλητές Ελλάδας από το ξεκίνημα της σεζόν!), με τους φίλους του Ολυμπιακού να είναι αποφασισμένοι να "βάλουν πλάτη" για την ομάδα τους.

Σε αυτό το μήκος κύματος ήταν και το αρχηγικό μήνυμα του Αλεχάντρο Ντομίνγκες την Παρασκευή, με τον Αργεντινό άσο να κάνει κάλεσμα στον "ερυθρόλευκο" κόσμο -μέσω των λογαριασμών του επίσημου Ολυμπιακού στα social media- να δώσουν δυναμικό "παρών" το βράδυ του Σαββάτου απέναντι στον Πλατανιά.

"Γεια, σε όλους τους φιλαθλους μας! Ελπίζουμε να σας δούμε, να σας έχουμε μαζί μας το Σάββατο στο Καραϊσκάκη. Να μας υποστηρίξετε, να είμαστε όλοι μαζί!

Είναι ο μοναδικός τρόπος αυτός, για να συνεχίσουμε στον σωστό δρόμο. Ελπίζουμε να σας προσφέρουμε ένα μεγάλο θέαμα, ένα μεγάλο παιχνίδι και προφανώς να κερδίσουμε τους τρεις βαθμους.

Για να συνεχίσουμε προς την κατάκτηση του στόχου μας", ήταν το μήνυμα του "Τσόρι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK