Το αρνητικό ρεκόρ που έκανε τον Ζλάταν να... ντραπεί!

Ο... μήνας του μέλιτος πέρασε ανεπιστρεπτί για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τους ΛΑ Γκάλαξι, αφού η νέα του ομάδα πάει από το κακό στο χειρότερο, με τον ίδιο να πραγματοποιεί αρνητικό ρεκόρ. Σε ποιον τα... έχωσε ο Σουηδός μετά τη νέα ήττα.

LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic reacts after his goal was disallowed during the second half of an MLS soccer match against the New York Red Bulls, Saturday, April 28, 2018, in Carson, Calif. The Red Bulls won 3-2. (AP Photo/Chris Carlson)
zlatan AP IMAGES

Το ντεμπούτο του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη φανέλα των Γκάλαξι ονειρικό. Δυο γκολ, νίκη 3-2 κόντρα στους Λος Άντζελες και ένα φανταστικό τέρμα με σουτ λίγο κάτω από το κέντρο του γηπέδου. Πως να μην ανέβουν οι απαιτήσεις στα ουράνια;

Δυστυχώς για τον Σουηδό η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Οι Γκάλαξι μετρούν τρεις σερί εντός έδρας νίκες και τρεις συνολικά στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους.

Το πρώτο κομμάτι αποτελεί αρνητικό ρεκόρ για τον Ζλάταν, κάτι που αποκάλυψε ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα με τους Ρεντ Μπουλς (ήττα 3-2).

" Είναι η πρώτη φορά που χάνω τρία σερί παιχνίδι. Αυτό σημαίνει πως φταίω μόνον εγώ; Είναι ομαδική δουλειά. Πρέπει να κάνουμε περισσότερα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Πρέπει να ξυπνήσουμε.

Ξαναλέω, αφορά όλους μας. Πρέπει να κάνουμε πολλά περισσότερα μέσα στο γήπεδο", απάντησε αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για τους συμπαίκτες του!

News 24/7

24MEDIA NETWORK