Το αστέρι της Λίβερπουλ έχει γερό στομάχι, αλλά θέλει πολλά σκαλοπάτια ακόμη, δεν είναι υπεύθυνος ο Κλοπ για το αν θα φύγει ή όχι

Το να είσαι βασικός στην Λίβερπουλ ή έστω να ανήκεις στο ροτέισον της είναι μία δύσκολη υπόθεση, η μάχη θα κριθεί σε ένα διαφορετικό πλαίσιο για τον νεαρό παίκτη.

Liverpool's manager Jurgen Klopp marks the 35th Anniversary of the Hillsborough disaster during a minute's silence ahead the English Premier League soccer match between Liverpool and Crystal Palace at Anfield Stadium in Liverpool, England, Sunday, April 14, 2024. (AP Photo/Jon Super)
(AP Photo/Jon Super) AP

Η ανάγκη για ανανέωση και ανάδειξη ταλέντων είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για έναν σύλλογο. Η Λίβερπουλ μπορεί να αγωνίζεται σκληρά με στόχο την κατάκτηση της Premier Legue, όμως αυτό δεν βάζει φρένο στους παράλληλους στόχους του συλλόγου.

Ο Φάμπιο Καρβάλιο αντιμετώπισε δυσκολίες στην προσπάθειά του να καθιερωθεί στο αρχικό σχήμα του Γιούργκεν Κλοπ και δόθηκε δανεικός στην Λειψία με την οποία δεν μπόρεσε να αφήσει καλές εντυπώσεις και για αυτό τον λόγο διακόπηκε ο δανεισμός του στην γερμανική ομάδα. Αυτό γεγονός από μόνο του θα μπορούσε κάλλιστα να φέρει σε πολύ δύσκολη κατάσταση τον 21χρονο όμως εκείνος δεν τα παράτησε.

Η βελτίωση και ο άγνωστος κριτής

Ο δανεισμός του στην Χαλ τον Ιανουάριο αποδίδει καρπούς, αφού ο ίδιος έχει βελτιωθεί αισθητά. Παρόλα αυτά, ίσως η βελτίωση να μην είναι αρκετή. Στον σύλλογο δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση αναφορικά με το μέλλον του Πορτογάλου. Αυτός που θα αξιολογήσει την πρόοδο και την προοπτική του παίκτη είναι ο επόμενος προπονητής. Από την στιγμή που δεν έχει επισημοποιηθεί η πρόσληψη ενός νέου τεχνικού, αυτομάτως η υπόθεση Καρβάλιο μπαίνει στον πάγο μέχρι νεωτέρας.

Διαβάστε περισσότερα

Τα 5 κανόνια της LaLiga που θέλουν να εκθρονίσουν τον Λεβαντόφσκι, "άγνωστα" ονόματα κυριαρχούν στην λίστα, απουσιάζει η Μπαρτσελόνα

Ως εδώ και μη παρέκει - Η Μπάγερν δεν ανέχεται τέτοιες εικόνες με Λεβερκούζεν και έκανε κρούση σε Ζιντάν για άμεση ανατροπή

News 24/7

24MEDIA NETWORK