Το αστρονομικό ποσό που ζητάει η Άστον Βίλα για τον χαφ που πέρασε και δεν ακούμπησε στην Μάντσεστερ Σίτι

Ένα ποσό κοντά στα 128.000.000 ευρώ ζητά η Άστον Βίλα για να πει το "ναι" στην παραχώρηση του Ντούγκλας Λουίς σύμφωνα με το Football Transfers.

Το αστρονομικό ποσό που ζητάει η Άστον Βίλα για τον χαφ που πέρασε και δεν ακούμπησε στην Μάντσεστερ Σίτι
Ο Ντούγκλας Λουίς με τη φανέλα της Άστον Βίλα AP

Στη μάχη της τετράδας βρίσκεται για τα καλά η Άστον Βίλα έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή έναν πρώην άσο της Μάντσεστερ Σίτι για τον οποίο "σφάζονται" όλοι οι κορυφαίοι σύλλογοι της Premier League.

Ο λόγος για τον 25χρονο Βραζιλιάνο άσο Ντούγκλας Λουίς ο οποίος πραγματοποιεί ονειρική σεζόν υπό τις οδηγίες του Ουνάι Έμερι έχοντας 6 γκολ και 4 ασίστ σε 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Football Transfers, η Άστον Βίλα έχει αντιληφθεί πως ο παίκτης έχει πέραση στις ομάδες της Premier League και ζητά για την πώλησή του ένα ποσό κοντά στα 128.000.000 ευρώ.

Ο παίκτης αποτελεί βασικό στόχο της Άρσεναλ για την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής αλλά δεν πρόκειται να φτάσει στο εν λόγω ποσό προκειμένου να αποσπάσει τη θετική απάντηση της Άστον Βίλα.

Θυμίζουμε πως η ιστορία του Ντούγκλας Λουίς παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς έγινε για πρώτη φορά κάτοικος Ευρώπης το 2017 όταν η Σίτι τον αγόρασε από την Βάσκο Ντα Γκάμα αντί 12.000.000 ευρώ ενώ τον πούλησε στην Βίλα το 2019 αντί 16.800.000 ευρώ.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως ο Βραζιλιάνος δεν κατέγραψε κάποιο λεπτό συμμετοχής με τους Πολίτες καθώς παραχωρήθηκε δανεικός για δύο χρόνια, στην ευχάριστη έκπληξη της φετινής LaLiga, Χιρόνα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Αυτό είναι το "ταβάνι" των μπλαουγκράνα για την αγορά του Φέλιξ

Η Μπάρτσα θέλει να αρπάξει από τα χέρια της Ίντερ το νέο wonderkid της Σουηδίας, στο κόλπο και η Γιουνάιτεντ

Γκρίνγουντ: Οι μνηστήρες πληθαίνουν αλλά το φαβορί είναι ένα

News 24/7

24MEDIA NETWORK