Το χαφ που δεν ξέχασε ποτέ ο Τεν Χαχ παίζει δυνατά για την Γιουνάιτεντ

Ένας παίκτης που χαίρει της εκτίμησης του Έρικ Τεν Χαχ φεύγει από την ομάδα του και γίνεται εκ νέου φαβορί για να φορέσει τη φανέλα της Γιουνάιτεντ.

Manchester United Manager Erik ten Hag during the Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage in London, England, Sunday November 13th, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Έρικ Τεν Χαχ (AP PHOTO/LEILA COKER)

Μία ενδιαφέρουσα τροπή παίρνει η υπόθεση του Αντριέν Ραμπιό, καθώς όπως όλα δείχνουν ο έμπειρος Γάλλος μέσος φεύγει ως ελεύθερος από την Γιουβέντους.

Η Μεγάλη Κυρία δεν έχει κάτσει να διαπραγματευτεί με τον ποδοσφαιριστή αφού δεν υπάρχει διοικητική σταθερότητα και πολλά από τα ζητήματα προσθαφαιρέσεων στο ρόστερ παραμένουν στον αέρα...

Η συγκεκριμένη κατάσταση ευνοεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Γιατί; Διότι ο Ραμπιό αρέσει ιδιαίτερα στον Έρικ Τεν Χαχ και ο Ολλανδός τον ήθελε από πέρυσι αλλά τότε δεν κατάφεραν οι δύο πλευρές να προχωρήσουν σε συνεργασία.

Δεδομένα οι Κόκκινοι Διάβολοι εκτός από 9αρί και από τη στιγμή που ο Ραμπιό αρέσει στον προπονητή των Άγγλων, τότε δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις και συζητήσεις με την πλευρά του 29χρονου που είχε πάρει τη μεταγραφή στην Γιούβε το καλοκαίρι του 2019 ως ελεύθερος από την Παρί.

Διαβάστε περισσότερα

Ίντερ: Πήρε το Coppa Italia, "καθάρισε" και με την παραμονή δύο παικταράδων

Η Τότεναμ έφαγε πανηγυρική χυλόπιτα από αντιστάρ προπονητή

Ο 39χρονος Ινιέστα δηλώνει έτοιμος για νέες προκλήσεις

News 24/7

24MEDIA NETWORK