Το χαμένο πέναλτι δεν έδιωξε το χαμόγελο του Κριστιάνο

Αν ο Ρονάλντο είχε βάλει το πέναλτι στο 53', ενδεχομένως η Πορτογαλία να μην καρδιοχτυπούσε απέναντι στο Ιράν. Πάντως, αυτό δεν του στέρησε τη χαρά να πανηγυρίσει μαζί με τους υπόλοιπους, βγάζοντας μια... σέλφι ανακούφισης στο αεροπλάνο. (PHOTO)

Το χαμένο πέναλτι δεν έδιωξε το χαμόγελο του Κριστιάνο
ΑΡ

Τον... αποκλεισμό με τα μάτια της είδε η Πορτογαλία, η οποία τα βρήκε... μπαστούνια απέναντι στο μαχητικό Ιράν, με συνέπεια να κινδυνεύσει να κουνήσει πρόωρα μαντήλι στον θεσμό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Καταλυτική στην εξέλιξη του ματς αποδείχθηκε η γκολάρα του Ρικάρντο Κουαρέσμα με εξωτερικό φάλτσο στα χασομέρια του πρώτου ημιχρόνου (45'), μιας και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στο 90+3' ευστόχησε απ' τα έντεκα βήματα, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Ταρεμί έχασε τετ α τετ που θα έδινε στην ομάδα του το εισιτήριο της πρόκρισης και στην ομάδα του Σάντος το εισιτήριο της επιστροφής.

Πάντως, αν είχε ευστοχήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο απ' το σημείο του πέναλτι στο 53' το ματς ενδεχομένως να μην είχε γίνει τόσο... ροκ. Αυτό, βέβαια, δεν τον πτόησε καθόλου, αφού μαζί με τους συμπαίκτες του έβγαλαν σέλφι μέσα από αεροπλάνο, απ' την οποία δεν έλειπαν τα χαμόγελα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK