Το Clasico του Μέσι μέσα από ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ σκίτσο!

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο καταλύτης που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της Μπαρτσελόνα στο Clasico και αυτό αποτυπώθηκε ανάγλυφα μέσα από ένα εξαιρετικό σκίτσο.

Barcelona's Lionel Messi, right, scores during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona, dubbed 'el clasico', at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 23, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona's Lionel Messi, right, scores during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona, dubbed 'el clasico', at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 23, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ήταν ο άνθρωπος που έκανε τη διαφορά στο Clasico με τα δύο του γκολ κόντρα στην Ρεάλ (έφτασε τα 23 συνολικά απέναντι στους Μαδριλένους) και ειδικά εκείνο στο δεύτερο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και o θύρυβος από την αποθέωση προς το πρόσωπό του δεν έχει κωπάσει ακόμα.

Το Clasico του Μέσι μέσα από ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ σκίτσο!

Εάν θέλει μάλιστα κάποιος να θυμάται για πάντα στο μυαλό του το τελευταίο ντέρμπι μεταξύ της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα, με τον "Pulga" απόλυτο πρωταγωνιστή, τότε δεν έχει παρά να δει το δημιούργημα της ιστοσελίδας "Zezo Cartoons" που παρουσίασε την εικόνα του αγώνα μέσα από ένα σκίτσο.

Το Clasico του Μέσι μέσα από ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ σκίτσο!

Σε αυτό βλέπουμε τη μπάλα στα δίχτυα της Ρέαλ, τον Μέσι να δείχνει τη φανέλα και έξι παίκτες του Ζιντάν να είναι ξαπλωμένοι μπρούμητα λίγα μέτρα πίσω του, προσπαθώντας ακόμα να τον προλάβουν...

News 24/7

24MEDIA NETWORK