ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το contra.gr στη Λεωφόρο

Μικρά-μικρά από τη Λεωφόρου.

Το contra.gr στη Λεωφόρο
Liverpool's Philippe Coutinho celebrates scoring his side's second goal, during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton, at Anfield, in Liverpool, England, Saturday April 1, 2017. (Peter Byrne/PA via AP) AP


Ρεπορτάζ: Γιώργος Τριανταφυλλίδης – Νίκος Γιαννόπουλος


* Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας γύρω από τη Λεωφόρο.

* Είναι χαρακτηριστικό πως περάσαμε από εξονυχιστικό έλεγχο περίπου 400 μέτρα μακριά από το γήπεδο.

* Λάτρης της ταχύτητας είναι ο Ελίνι Δημούτσος, ο οποίος μίλησε στο πρόγραμμα του αγώνα. Ο μέσος του Παναθηναϊκού ονειρεύεται να αγοράσει κάποια στιγμή ένα γρήγορο αυτοκίνητο, ενώ έδειξε ιδιαίτερη λατρεία στα ταξίδια στο εξωτερικό και στην ελληνική κουζίνα.

* H αποστολή του Αρη έφτασε στο γήπεδο αρκετά νωρίς, στις 17:10, σχεδόν δύο ώρες πριν από τη σέντρα. Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε μισή ώρα αργότερα, στις 17:42.

* Tελευταίος παίκτης που έμεινε εκτός αποστολής για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Νασίφ Μόρις με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.

* Περίπου 40 λεπτά πριν από τη σέντρα το κλίμα μέσα στο Απόστολος Νικολαϊδης ήταν παγωμένο. Ο κόσμος λίγος και τα χειροκροτήματα για την ομάδα του Παναθηναϊκού όταν μπήκε για προθέρμανση ήταν αραιά.

* Μεμονωμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού αποδοκίμασαν το διαιτητή Παμπορίδη που είχε καταλογίσει το πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ στο παιχνίδι της Ενωσης με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο.

* Κατά τις αναγγελίες των εντεκάδων, ο Ζοσέ Πεσέιρο αποδοκιμάστηκε χλιαρά από τους φίλους του Παναθηναϊκού.

* Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μπήκε στο γήπεδο τρία λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης. Εφυγε περίπου στο 85′.

* Με αποδοκιμασίες υποδέχθηκε ο κόσμος τον Πεσέιρο και κατά την είσοδο των ομάδων στο γήπεδο. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε και θερμή χειραψία με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

* Σε πολύ θερμό κλίμα τα είπαν λίγο πριν από τη σέντρα οι συμπαίκτες στην Εθνική ομάδα Σαλπιγγίδης, Βύντρα και Χαλκιάς.

* Οσες φορές σηκώθηκε από τον πάγκο ο Ζοσέ Πεσέιρο, ο κόσμος τον αποδοκίμασε έντονα.

* Αρκετά ήταν τα συνθήματα κατά της ιδιοκτησίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες.

* Αρκετοί φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που έδωσαν το παρών στη συγκέντρωση στο Πεδίο του Αρεως πήγαν και στη Λεωφόρο να παρακολουθήσουν το ματς με τον Αρη.

*Διμοιρία των ΜΑΤ έκανε την εμφάνισή της πάνω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK