Το contra.gr στο Καραϊσκάκη

Το contra.gr στο Καραϊσκάκη


Ρεπορτάζ: Ζαφείρης Φαφούτης

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο contra.gr

Κάρλο Νικολίνι ("κατάσκοπος" Σαχτάρ): "Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα και αμύνεται εξαιρετικά. Παίζει με δύο ζώνες άμυνας και κάπως έτσι θα παίξει και κόντρα σε εμάς. Ξεχώρισα ιδιαίτερα τον Μίετσελ, τον Σαλπιγγίδη και τον Χαραλάμπους".

Μπρούνο Ζενεζιό ("κατάσκοπος" Λιόν): "Το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολο. Είναι διαφορετικό παιχνίδι από το αποψινό. Σήμερα οι γηπεδούχοι επηρεάστηκαν από την απουσία του κόσμου. Την Τετάρτη η Λιόν είναι το φαβορί, αλλά ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες όπως ο Ριβάλντο, ο Τζόρτζεβιτς, ο Οκκάς και ο Τουρέ. Πρέπει να παίξουμε με προσοχή και αυτοσυγκέντρωση".

Γιάγια Τουρέ: "Δεν παίξαμε καλά και χάσαμε δίκαια. Είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε".

Παντελής Κωνσταντινίδης: "Ημασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό. Εκμεταλλευτήκαμε την κακή απόδοση του αντιπάλου. Παρά τις απουσίες είχαμε βάθος και ουσία σαν ομάδα. Τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά. Καλύψαμε το χαμένο έδαφος. Ηρθα στον ΠΑΟΚ για να βοηθήσω. Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ".

Ιφεάνι Ουντέζε: "Δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Παίξαμε πολύ καλά. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει στην ψυχολογία. Η αλήθεια είναι πως δεν κερδίσαμε εύκολα, αλλά κερδίσαμε δίκαια".

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: "Ηταν μια σπουδαία νίκη. Η ψυχολογία είναι πλέον πολύ καλή. Παίξαμε έξυπνα και δεν φοβηθήκαμε τον Ολυμπιακό. Τώρα κοιτάζουμε τον αγώνα με τη Σαχτάρ. Πρέπει να παίζουμε σε όλα τα παιχνίδια με το ίδιο πάθος και ζήλο".


Μικτή ζώνη:

Μιχάλης Καψής: "Υπάρχει προβληματισμός από αυτή την ήττα. Πρέπει να αποδεικνύουμε σε κάθε παιχνίδι πως είμαστε μεγάλη ομάδα. Είναι φυσιολογικό να δέχεσαι τη νίκη και την ήττα σε κάθε αγώνα. Δεν είχαμε το μυαλό μας στο παιχνίδι της Τετάρτης. Πρέπει να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι. Μας επηρέασε η απουσία του κόσμου".

Αντώνης Νικοπολίδης: "Το πρωτάθλημα είναι ακόμα στην 5η αγωνιστική. Έουμε δρόμο μπροστά μας. Κάναμε ένα κακό ματς και το πληρώσαμε. Τώρα πρέπει να ηρεμήσουμε γιατί έχουμε δύσκολο ματς με τη Λιόν. Σε αυτό το ματς τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Θα πρέπει να μεταμορφωθούμε και αν παίξουμε καλά μπορεί να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολη βραδιά".

Παντελής Καφές: "Δεν ήμασταν καλοί και δεν είχαμε καλό ρυθμό. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά αμυντικά αλλά και τις αντεπιθέσεις. Δεν πιστεύω πάντως πως η συγκεκριμένη ήττα θα μας επηρεάσει για το παιχνίδι στο Ζερλάν. Πολλά μπορούν να γίνουν στο ποδόσφαιρο και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".


Συνέντευξη Τύπου:

Τροντ Σόλιντ: "Μας επηρέασε η απουσία του κόσμου. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τη σημερινή ήττα. Χάσαμε ευκαιρίες, ήμασταν άτυχοι και θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε νωρίς το παιχνίδι. Εγιναν λάθη στον αμυντικό τομέα. Εχουμε έμπειρους παίκτες, αλλά σήμερα δεν ενεργήσαμε σωστά. Δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρουμε μετά το 1-0. Κάναμε ότι μπορούσαμε. Αυτή η ήττα πρέπει να μας γίνει μάθημα".

Γιώργος Κωστίκος: "Είμαστε η πρώτη ελληνική ομάδα που κερδίζει στο νεόκτιστο γήπεδο Καραϊσκάκη. Χτίζουμε μια νέα ομάδα που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Μια ομάδα έχει επιτυχίες και αποτυχίες. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Τα κέρδη από αυτή τη νίκη είναι πολλά. Πρέπει να σκεφτόμαστε διαφορετικά. Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας. Κρατάμε το συναίσθημα της νίκης, αλλά πρέπει να δούμε αν θα αλλάξουν πράγματα επί της ουσίας. Είμαστε στο σωστό δρόμο. Πρέπει να είμαστε δυνατοί".

Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς: "Από το πρώτο λεπτό δεν μπήκαμε καλά. Δώσαμε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να κάνει το παιχνίδι του. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια. Εχουμε την ανάγκη του κόσμου".

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: "Δουλέψαμε καλά στις προπονήσεις για να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Παίξαμε έξυπνα. Συγχαρητήρια σε όλους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK