ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το contra.gr στο ΟΑΚΑ

H webacamera του contra.gr στο ΟΑΚΑ.

Το contra.gr στο ΟΑΚΑ


Ρεπορτάζ – ΟΑΚΑ: Νίκος Γιαννόπουλος


* Περίπου 45 λεπτά πριν τη σέντρα του αγώνα, στις εξέδρες του ΟΑΚΑ βρίσκονται περίπου 10.000 θεατές.

* Συνέντευξη του Παντελή Καφέ φιλοξενεί το “ματς πρόγκραμ”, ο οποίος τονίζει μεταξύ άλλων ότι “η ΑΕΚ ήταν καλύτερη επιλογή”. Επίσης, υπάρχει αφιέρωμα στις μάχες της ΑΕΚ με την Παρί το 1997, δηλώσεις του Ντανιέλ Μπατίστα και θέμα με τα μεγάλα αστέρια που έχουν περάσει από τους Παριζιάνους με κορυφαίο παράδειγμα τον Ροναλντίνιο.

* Περίπου στις 21:00 βγήκε για προθέρμανση ο Στέφανο Σορεντίνο, ενώ δέκα λεπτά αργότερα βγήκαν για προθέρμανση όλοι οι παίκτες των δύο ομάδων.

* Στις εξέδρες του ΟΑΚΑ βρίσκονται περίπου 100 φίλοι της Παρί.

* Από τα μάτριξ του ΟΑΚΑ προβλήθηκαν βίντεο από παλαιότερους αγώνες της ΑΕΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

* Πανό της Μαρσέιγ αναρτήθηκε στο πέταλο όπου βρίσκεται η Original.

* Oλοι κάνουν προθέρμανση με φόρμα, ο Τσιρίλο προτιμά το κοντομάνικο. Πανό εναρμονισμένο με τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου γράφει: «Αθεράπευτα ερωτευμένος μαζί σου».

* Ο κόσμος είναι σαφώς λιγότερος σε σχέση με το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

* Ο Πασχάλης Τσαρούχας δεν αφήνει ποτέ την ΑΕΚ. Το ίδιο και κόντρα στην Παρί.

* Tα παλιά στιγμότυπα από τους αγώνες της ΑΕΚ πάντα συγκινούν τον κόσμο. Ιδίως τα ασπρόμαυρα. Υπάρχει και ειδικό αφιέρωμα για την πορεία στoυς 4 του UEFA την περίοδο 76-77.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK