Το contra.gr στο ΟΑΚΑ

Το contra.gr στο ΟΑΚΑ

Ρεπορτάζ: Νίκος Γιαννόπουλος


*** Περίπου 200 Ρώσοι φίλαθλοι βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο επιδοκιμάζοντας κάθε προσπάθεια των παικτών της Ζενίτ. Φίλοι της Ρωσικής ομάδας βρέθηκαν και στην εξέδρα των επισήμων. Τα χαμόγελα και οι πανηγυρισμοί έδιναν και έπαιρναν μετά το γκολ. Εντύπωση προκάλεσε ένας Ρώσος που καθόταν ολομόναχος και κρατούσε μία τεράστια σημαία της χώρας του.

*** Τον αγώνα από τις θέσεις των επισήμων παρακολούθησαν οι Ότο Ρεχάγκελ και Γιάννης Τοπαλίδης. Κοντά τους και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός και ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών Πύρρος Δήμας.

*** Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ο Γερμανός διαιτητής Φλόριαν Μέγερ έπεσε στο έδαφος από... τρικλοποδιά του ΒλάντανΙβιτς.

*** Καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Βλάστιμιρ Πετρζέλκα φορούσε ένα κασκόλ της Ζενίτ. Παρά το γεγονός πως στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε χωρίς σακάκι, το κασκόλ δεν έφυγε από το λαιμό του. Τι σου κάνουν τα γούρια;

*** Μετά το γκολ του Αρσάβιν, αρκετοί από τους φίλους τη ΑΕΚ απογοητευμένοι από την εξέλιξη του ματς έφυγαν από το γήπεδο.

*** Στο match programmeπου μοιράστηκε πριν από την έναρξη του αγώνα, υπήρχε εκτενή συνέντευξη του Ολεγκ Βενγλίνσκι, ο οποίος υποστήριζε πως το ματς με τη Ζενίτ θα είναι πολύ δύσκολο. Προφητικές τάσεις είχε ο Ουκρανός…

*** Επίσης το συγκεκριμένο έντυπο περιλάμβανε συνέντευξη του Μπρούνο Αλβες, με τον Πορτογάλο να θυμάται την ΑΕΚ, νοσταλγώντας το παρελθόν.

*** Πολύ έντονα έζησε τον αγώνα οΝτέμης Νικολαϊδης. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ έδειχνε πού στενοχωρημένος μετά το γκολ της Ζενίτ. Το ίδιο έντονα έζησε το παιχνίδι και ο Σάντος. Κάθησε στη θέση του μόνο όταν οι Ρώσοι σκόραραν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK