Το διάσημο μωρό του Μπεμπέτο πήρε σπουδαία μεταγραφή!

Πριν από 23 χρόνια έμαθε όλος ο κόσμος για τη γέννησή του με το διάσημο πανηγυρισμό του πατέρα του στο Βραζιλία-Ολλανδία. Τώρα το όνομά του είδε ξανά το φως της δημοσιότητας μέσω της μεταγραφής του στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας!

Το διάσημο μωρό του Μπεμπέτο πήρε σπουδαία μεταγραφή!
© GETTY IMAGES

Για κάποιον που έχει έντονες αναμνήσεις από το Μουντιάλ στις ΗΠΑ το 1994 και του ζητηθεί να ανασύρει γρήγορα από τη μνήμη του του έναν χαρακτηριστικό πανηγυρισμό από εκείνη τη διοργάνωση, δεν πρόκειται να "βασανίσει" ιδιαίτερα το μυαλό του.

Και αυτό γιατί η πρώτη εικόνα που θα φέρει αυτόματα στο μυαλό του θα είναι λόγικά εκείνη του Ζοζέ Ρομπέρτο Γκάμα ντε Ολιβέιρα, κατά κόσμον Μπεμπέτο, ο οποιός αφού έκανε το 2-0 για την Βραζιλία κόντρα στην Ολλανδία στα προημιτελικά του Μουντιάλ, θέλησε να πανηγυρίσει το γκολ του κάνοντας πως νανουρίζει μωρό στα χέρια του.

Βλέπετε, λίγες ώρες νωρίτερα είχε μάθει πως η σύζυγός του είχε γεννήσει το τρίτο τους παιδί και με αυτό τον τρόπο επιθυμούσε να μοιραστεί τη χαρά του με όλο τον κόσμο.

Τώρα, 23 χρόνια μετά, το διάσημο... μωρό όχι μόνο πανηγυρίζει μόνος του αλλά πλέον μπορεί να καμαρώνει για το γεγονός πως θα αγωνίζεται σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Πορτογαλίας.

Το διάσημο μωρό του Μπεμπέτο πήρε σπουδαία μεταγραφή!

Μετά από δύο εξαιρετικές σεζόν στην πατρίδα του έγινε "Μήλον της Έριδος" για αρκετές μεγάλες ομάδες αλλά τελικά ήταν η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας που τον απέκτησε από την Εστορίλ, με τα "λιοντάρια" να υπογράφουν με τον 22χρονο Βραζιλιάνο επιτελικό μέσο συμβόλαιο μέχρι το 2022 βάζοντας ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 60.000.000 ευρώ.

"Επέλεξα την Σπόρτινγκ λόγω της σπουδαιότητας του συλλόγου και δεν το σκέφτηκα δύο φορές μέχρι να πω το ναι. Θέλω και εγώ να δημιουργήσω ιστορία στην Σπόρτινγκ", δήλωσε ο Ματέους Ολιβέιρα, με τον πατέρα του, Μπεμπέτο, να του γράφει στο Twitter:

"Τόσο υπερήφανος για σένα γιε μου!!! Συνέχισε να δουλεύεις σκληρά και με ταπεινότητα και θα πας μακριά!! Έπειτα θα μπορέσεις να μπεις στην ιστορία της Σπόρτινγκ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK