Το δίδυμο του Ολυμπιακού που αποθέωσε ο Λεάλι

Λίγο καιρό μετά το πρώτο πρωτάθλημα στην καριέρα του με τον Ολυμπιακό, ο Νικόλα Λεάλι μίλησε για τις εμπειρίες του στην Ελλάδα αλλά και τους δύο παίκτες που τον... ενθουσίασαν!

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νικόλα Λεάλι στέφθηκε πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, πανηγυρίζοντας έτσι τον πρώτο μεγάλο τίτλο στην καριέρα του, παρόλα αυτά κάνοντας τον απολογισμό δεν έμεινε μόνο στα θετικά αλλά και στα αρνητικά, στεκόμενος ιδιαίτερα στα δύο ματς κόντρα στην Μπεσίκτας για τους "16" του Europa League που δέχτηκε συνολικά 5 γκολ.

"Ήταν η χειρότερη στιγμή για μένα και την ομάδα. Τρεις ημέρες μετά χάσαμε και στο ντέρμπι από τον Παναθηναϊκό", τόνισε σε μέσο της πατρίδας του του ο Ιταλός πορτιέρε και πρόσθεσε:

"Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην Αθήνα, θυμάμαι ακόμα με ευχαρίστηση τις αποκρούσεις με Οσμανλίσπορ και Γιουνγκ Μπόις, οι ωραιότερες μέσα στη σεζόν".

Όσον αφορά στους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό για τους οποίους σχημάτισε τις καλύτερες εντυπώσεις, ο δανεικός στον Ολυμπιακό κίπερ από την Γιουβέντους επέλεξε... Αργεντινή:

"Μου άρεσε πολύ που ο Καμπιάσο, στην χειρότερη βραδιά μου, ήρθε για να μου δώσει συγχαρητήρια για τον τρόπο που αντέδρασα. Εκείνος και ο Ντομίνγκες είναι σπουδαίοι, φαίνεται από το γεγονός ότι έχουν κατακτήσει τόσους πολλούς τίτλους και δεν έχουν κουραστεί. Στην προπόνηση είναι πάντα οι πρώτοι, οι πιο έτοιμοι για δουλειά".

Τέλος, ερωτηθείς για τη νέα σελίδα που θα ανοίξει στην καριέρα του μετά το πέρασμά του από την Ελλάδα, ο Λεάλι δήλωσε:

"Το μέλλον μου; Η επιθυμία μου είναι να παίζω, όπου και αν πάω. Τώρα θα δούμε τι θα συμβεί. Τι προτιμώ μεταξύ του να είμαι βασικός σε μία μικρή ομάδα ή να ξεκινώ από τη 12η θέση σε μία ομάδα που παίζει στο Champions League; Εγώ επιλέγω πάντα να παίζω".

Photo Credits: Εurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK