ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το δύο στα δύο έκανε η Εστουντιάντες (vids)

Ενας αγώνας απομένει για την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Apertura της Αργεντινής και πέντε ομάδες μοιράζονται την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Πρώτη λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων η Εστουντιάντες η οποία δυσκολεύτηκε μέχρι να κάμψει την αντίσταση της Κίλμες.

Το δύο στα δύο έκανε η Εστουντιάντες (vids)

Το ματς κρίθηκε στα τελευταία δέκα λεπτά με τον Ροντρίγκο Μπράνα να ανοίγει το σκορ στο 80ό λεπτό για τη γηπεδούχο ομάδα η οποία στο 90′ κέρδισε πέναλτι (και αποβολή του Αριέλ Μπρόγκι) το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ερνάν Λόπες. Στο άλλο ματς που έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/08) η Ολίμπο Μπαϊα Μπλάνκα επικράτησε 1-0 της Χιμνάσια Λα Πλάτα.

Η Βαθμολογία (σε 2 αγώνες)

1. Εστουντιάντες 6
2. Βελέζ Σάρσφιλντ 6
3. Ρασίνγκ Κλουμπ 6
4. Μπάνφιλντ 6
5. Ρίβερ Πλέιτ 6
6. Λανούς 4
7. Αρσεναλ 3
8. Ουρακάν 3
9. Ολίμπο 3
10. Γοδόι 2
11. Σαν Λορέντσο 2
12. Μπόκα Τζούνιορς 1
13. Κολόν 1
14. Νιούελς Ολντ Μπόις 1
15. Χιμνάσια Λα Πλάτα 1
16. Κίλμες 1
17. Αρχεντίνος Τζούνιορς 0*
18. Ιντεπεντιέντε 0*
19. Ολ Μπόις 0
20.Τίγκρε 0

* 1 ματς λιγότερο

Την Κυριακή (15/08) η Ρίβερ Πλέιτ έφυγε με τρεις βαθμούς από την έδρα της Ουρακάν χάρη στο γκολ που πέτυχε στο 12ο λεπτό ο Φακούντο Αφραντσίνο ενώ το Σάββατο (14/08) η Ρασίνγκ Κλουμπ πήρε σπουδαία νίκη στο Μπομπονέρα επικρατώντας 2-1 της Μπόκα Τζούνιορς.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Κολόν Σάντα Φε – Μπάνφιλντ 0-1
Μπόκα Τζούνιορς – Ρασίνγκ Κλουμπ 1-2
Λανούς – Νιούελς Ολντ Μπόις 1-1
Τίγκρε – Αρσεναλ Σαραντί 1-2
Σαν Λορέντσο – Γοδόι Κρουζ 2-2
Ουρακάν – Ρίβερ Πλέιτ 0-1
Ολ Μπόις – Βελέζ Σάρσφιλντ 1-2
Εστουντιάντες – Κίλμες 2-0
Ολίμπο Μπαϊα Μπλάνκα – Χιμνάσια Λα Πλάτα 1-0
17/08 01:10 Ιντεπεντιέντε – Αρχεντίνος Τζούνιορς

Ουρακάν – Ρίβερ Πλέιτ 0-1

Μπόκα Τζούνιορς – Ρασίνγκ Κλουμπ 1-2

Εστουντιάντες – Κίλμες 2-0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK